Idag badet vesla

En tråd i 'Premature og dysmatur' startet av endelig_vår_tur, 14 Apr 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. endelig_vår_tur Forumet er livet Maiblomstene 2017

  Idag badet jeg vesla for første gang. Svøpte henne i en tøybleie og senket henne i vannet før jeg sakte fjernet tøybleien. Det var rørende å se hvordan hun slappet av i vannet. Hun bevegde seg som om hun lå i magen i fostervann. Sykepleier ble like bergtatt som meg. Tårene presset på når jeg så hvor mye hun nøyt det og at hun egentlig skulle hatt det slik fremdeles. Men pga infeksjon måtte hentes ut for tidlig.
   
  • Liker Liker x 3
 2. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Er ikke det en fantastisk følelse? Husker det som det var i går. Det er nok veldig naturlig å føle på det du gjør. Og det vil nok komme mange slike stunder, hvor man blir rørt av godt og vondt som går hånd i hånd. Tenk så godt for henne med et bad! Mi er fortsatt like glad i å bade, og selv nå 14 måneder etter kan vi bruke et varmt bad for å roe henne ned ved behov :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. endelig_vår_tur Forumet er livet Maiblomstene 2017

  Jo, det var helt fantastisk. Spesielt å se hvor mye hun satte pris på noe jeg kunne gi henne.

  Satt og så filmen fra fødselen. Ser at hun kjempet de første 5minuttene. Det var vondt å se. Heldigvis kom hun seg fort. Hun er spm sagt en fighter.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Så godt for dere å få en sånn stund <3

  Det må være vondt å se barnet sitt slik... Min datter hadde en pustestans da hun var 6 uker gammel, det sitter enda hardt i meg og barnefar.

  Datteren din høres ut som en real fighter ja. Det vil jeg si moren er også :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Nufletufsa Forumet er livet

  Åhh, det bringer tilbake minner fra egne erfaringer[emoji173] Det er en fantastisk opplevelse og en etterlengtet opptur i en ellers tung sykehustilværelse. Nyt de gyldne øyeblikkene[emoji173]
   
  • Liker Liker x 2

Del denne siden