I disse juletider

En tråd i 'Februar 2020' startet av Bruker809chr, 22 Des 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mammaine:) Flørter med forumet

  Hvordan har dere det? Både fysisk og psykisk ??

  jeg kjenner jeg er sliten , og pitte litt «redd». Jeg klarer tydeligvis ikke å lytte til kroppen min skikkelig, så jeg må liksom gjøre alt hele tiden.så når dagen er over er jeg helt skutt ;)
  Var på kontroll på sykehuset for to dager siden, har fått beskjed om at jeg blir satt i gang før termin, bla fordi jeg har Svangersksp dia. Er det noen her som vet om jeg kan «på ikke» litt på datoen på dette ? Neste kontroll er om 3 uker, om ikke noe skjer før den tid.
  Ha en fin dag :) og god jul
   
 2. Mammaine:) Flørter med forumet

  «På ikke» mener jeg påvirke
   
 3. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Tror ikke du kan påvirke så mye disse datoene, men du kan påvirke hvilken dato permisjonen begynner
   
  • Liker Liker x 1
 4. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene Mailykke 2018 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Vet ikke hva du mener med å påvirke datoen? Men om dem sier du skal settes igang den 22, og du vil ikke den dagen fordi mammaen din har bursdag så tar de vanligvis ikke hensyn, men om du har en gyldig grunn som at kan man settes igang ikke på begravelsedagen til moren din eller noe sånt så pleier de å være snille der. Men du må nesten høre med de, jeg skulle settes igang sist pga det samme, og ble ikke satt igang fordi jeg ville at det skulle gå naturlig, men måtte inn på føden til ul to til tre ganger i uken, så anbefaler heller å høre på de. Men forsto ikke helt om det var datoen du ville påvirke eller å bli satt i gang??
   
 5. Mammaine:) Flørter med forumet

  Jeg formulerte meg litt feil , jeg har fått beskjed at jeg skal settes i gang . Og det vil skje senest til termin. Det jeg mener er om jeg feks kunne sagt jeg ønsker å bli sittet i gang i uke 37 feks
   
 6. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene Mailykke 2018 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Ja det skal kunne spørre om, for uke 37 til 42 er innenfor «termin», men kommer ann på hvorfor du skal bli satt i gang, jeg ble spurt første gang sist i uke 35, da var babyen stor nok til å komme ut mente de og at jeg var for dårlig til å fortsette, men mye kommer Ann på hvorfor de vil sette deg igang som sagt. Men jeg ville spurt på neste time. Og hvorfor vil du uke 37 isteden for 39 feks? Du må ikke svare, bare spør ❤️ Psyke er veldig ofte en grunn de tar hensyn til om det er for psykisk ikke bra å gå gravid mer en til den uken.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Mammaine:) Flørter med forumet

  Dette er fordi jeg er veldig redd nå , helt ærlig . Mye gikk «galt» forrige svangerskap . Fikk da verdens tøffeste gutt , men han var så syk. (Er veldig fin i dag ) Også er formen langt i fra god. Og som sagt så har jeg svanger dia. Skal inn igjen i slutten av uke 35:) om ikke kroppen gir signaler på at jeg må inn før . takk for svar
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene Mailykke 2018 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Du blir helt sikkert møtt om du snakker godt med de som du skal inn å snakke med i uke 35, bare forklare nøye nok hvordan du har det❤️ Masse lykke til og håper alt løser seg.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. inux Forelsket i forumet

  Formen min er veldig varierende. Har følt meg i veldig god form før juleferie, men etter jeg gikk ut i ferie har jeg vært så utrolig sliten. Tenker at jeg skal gjøre alt mulig og når jeg er kanskje halvveis orker jeg ikke mer. Har ikke vondt men blir så innmari sliten og må hvile for å komme igjennom dagen...

  Ingen erfaring med igangsettelse . :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Mammaine:) Flørter med forumet

  Kanskje det er feriemodusen som har slått inn ;) At du faktisk tillater deg å kjenne etter hvordan DU egentlig har det;)
   
 11. inux Forelsket i forumet

  Kanskje, håper jeg får mye tid til å lade i ferien. Har 11 dager igjen med jobb før jeg skal ut i permisjon. Jobber enda 80% og håper jeg kan gjøre det de siste dagene også. :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden