hvordan tilberede?

enogtosmå

Gift med forumet
hvordan kan jeg tilberede maiskolber som tilbehør? tenkte å bruke opp ting jeg har i fryser og kjøleskap, så i dag blir det kjøttkaker, poteter, maiskolber (sånne vakuumpakka) og brun saus.
 
Stek de, og ta på salt og pepper, eller piffikrydder:) NAM!
 

ååånamm!!

Du legger kolbene i 200grader i ovnen, la de stå der en stund. Smør inn med smør og dryss salt på og spis med hendene eller maisholdere!!

MMmmmmmm

 
Jeg syns de blir best når de er kokte, da de lett blir tørre ved steking. Serverer de med salt og smør.
Vi liker det så godt at vi innimellom spiser de alene :-)
 
kok de og ha smør og salt på =)
 
jeg varmer de i panna, har smør og salt på og slafser i vei som en real gris..
 


Dollface skrev:
jeg varmer de i panna, har smør og salt på og slafser i vei som en real gris..


hearhear!!
 
Back
Topp