Hvordan oppbevare gjærbakst over natta?

Det beste er vel å fryse det ja...

Men jeg er overhodet ingen ekspert ;-)

Storebror april 09 <3
Lillesøster juni 12 <3
 
I en stor bolle med lokk, kanskje. Evt kjøleskap.


Sent from my iPad using BV Forum
 
Gjærbakst blir pakket i plastposer etter steking og avkjøling og lagt på benken. Det ska IKKE oppbevares i kjøleskap.
For å få det ferskest mulig er det mulig å fryse det ned og tine det på varmluft i ca 10-15 min den dagen det ska brukes.
 
Hvis det bare er over natta, i pose på kjøkkenbenken. Hvis du orker så hiv i frysa, og tin i stekovnen. Blir som ny :)
 
Det beste er å fryse og sakte tine i ovn på 50 grader..
 
Gjærbakst blir tørt i kjøleksapet, så det var uaktuelt.
Avkjølte den og heiv den i frysa. Det ble nesten spist opp, så falt i smak :)
Jeg hater å lage gjærbakst og spiser det minimalt selv.
Den fikk sakte tining under plast og folie idag :)
 
Back
Topp