S snuppah88 Gift med forumet 29 Sep 2009 #1 Slike små boller som man kan ha i melkesuppe, kjøttsuppe osv...? Tror det er noe med mel, egg og sukker..? men har ikke peiling[:D]
Slike små boller som man kan ha i melkesuppe, kjøttsuppe osv...? Tror det er noe med mel, egg og sukker..? men har ikke peiling[:D]
S snuppah88 Gift med forumet 29 Sep 2009 #2 ORIGINAL: Rævvabakfram NAAAM... Jeg bruker å lage de som jeg lager vaffel, bare en mye tykkere røre! Har de oppi melk og koker.. Server med sukker og kanel. Himmelsk! okei, da skal jeg lage meg sånn etterpå[:D] godt da[:)] men bruker du smør i bollene da? og melk..?
ORIGINAL: Rævvabakfram NAAAM... Jeg bruker å lage de som jeg lager vaffel, bare en mye tykkere røre! Har de oppi melk og koker.. Server med sukker og kanel. Himmelsk! okei, da skal jeg lage meg sånn etterpå[:D] godt da[:)] men bruker du smør i bollene da? og melk..?