Ønskebarnnr2
Gift med forumet
Hei!
Matlaging er ikke min sterkeste side å unngår alltid å lage mat fra bunnen av. Vi har lenge hatt lyst på fiskeboller i hvit saus og vurderer det til middag i dag, men tar alltid noe annet fordi jeg aldri aldri får til den hvite sausen fordi jeg syns det er vanskelig å vite hvor mye smør, hvetemel, melk og kraft fra fiskebollene jeg skal ha oppi sausen så da ble sausen helt tynn og smakte mer kraft enn hvit saus. Så da har jeg unngått å lage det igjen selvom samboeren min lenge har hatt lyst på det. Så da trenger jeg litt hjelp fra dere!
Noen som kan fortelle meg hvordan man lager hvit saus til fiskeboller?
Hvor mye kraft skal i sausen og hvor mye melk skal i sausen?
Hvor mye smør og hvetemel bruker dere?
Matlaging er ikke min sterkeste side å unngår alltid å lage mat fra bunnen av. Vi har lenge hatt lyst på fiskeboller i hvit saus og vurderer det til middag i dag, men tar alltid noe annet fordi jeg aldri aldri får til den hvite sausen fordi jeg syns det er vanskelig å vite hvor mye smør, hvetemel, melk og kraft fra fiskebollene jeg skal ha oppi sausen så da ble sausen helt tynn og smakte mer kraft enn hvit saus. Så da har jeg unngått å lage det igjen selvom samboeren min lenge har hatt lyst på det. Så da trenger jeg litt hjelp fra dere!
Noen som kan fortelle meg hvordan man lager hvit saus til fiskeboller?
Hvor mye kraft skal i sausen og hvor mye melk skal i sausen?
Hvor mye smør og hvetemel bruker dere?