Hvordan har dere gjort det med dåp?

En tråd i 'August 2020' startet av SloppyJane, 29 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  Mini er jo født i november og skal ha dåp i februar. De to andre er augustbarn og da hadde vi dåp i oktober og desember så derfor tenkte jeg å høre med dere om hvordan dere har løst alt rundt koronarestriksjoner osv.. utsatte dere selskap? Selskap i to omganger? Dropper det helt?
   
 2. Sommergut Blir kjent med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Vi havde planlagt en lille dåb i Norge kun med de nærmeste fra Danmark i november og så en kæmpe fest for alle i Danmark d 10 januar..
  Men så kom reglen om karantæne for alle rejsende. Vi
  droppede så dåben i Norge, kontaktede den danske folkekirke, så han kunne blive døbt i Danmark i stedet, samtidige som den store fest.
  Så kom stramningerne i Danmark med kun 10 samlet. vi skar så den stor fest ned til 20 mennesker fordelt på 2 selvskaber.
  I går blev de nuværende stramninger forlænget og vi må nu droppe festen helt.
  Dåben sker stadig på søndag. Men uden fest bagefter
  Planen er nu er holde en kæmpe dåb/fødselsdags fest. Når han fylder 1

  noget være rod det hele og man blir så træt
   
 3. Kjøttmeis Elsker forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Vi har enda ikke hatt dåp
   
  • Enig Enig x 1
 4. Evamor Elsker forumet Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Vi fødte 3 august og vi hadde dåpen 3 uker etter. Hadde d da i lokale slik at vi kunne ha flere en 20 gjester.
  Satt alle på bord ifht husstand. God avstand mellom bordene. Ikke mingling. Vi grep sjangsen når d var lite smitte i Stavanger.
   
 5. Snorkfrøkna_90 Elsker forumet Mailykke 2018 Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Vi skulle ha dåp i nov. men da ble det full oppblomstring og strenge regler. Vi gjennomførte kun i kirka sammen med nærmeste familie og fadder. Tok en liten lunsj etterpå med nærmeste familie.
  Vi skal ha dåpsfest for alle de andre senere når koronaen roer seg. Hadde bestilt en dyr kake som vi heldigvis får utsatt på ubestemt tid:hilarious:
   
 6. Elva Gift med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️ Assistert-jentene Julibaluba 2017

  Vi hadde dåp i kirka i november med kun familie som bor i nærheten (spurte presten om å live streame, noe vi fikk lov til siden det bare var oss i kirken, så familie og fadder som bor andre steder i landet fikk det med seg) . Håpte på at vi kunne ta festen i februar rundt halvtårsdagen, men spørs om vi må utsette det til senere i år.
   
 7. Puddingen i magen Forelsket i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Vi hadde dåp i kirken 29 november for nærmeste familie og faddere. Festen tar vi på et tidspunkt vi ka gjennomføre innenfor reglene. Vi er 27 i nærmeste familie så da fant vi ut vi utsatte selskapet.
   
 8. 5mashi Andre møte med forumet

  Vi har ennå ikke hatt dåp.. tror vi skal prøve å få til dåp i april, selv om jeg synes det er litt for lenge til og baby er da ganske stor. Vil samle nærmeste familie/venner samtidig med dåpen så da får vi bare håpe at samfunnet er mer åpent i april. :dance018
   
 9. RebelFlower Forelsket i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Vi har utsatt absolutt alt, har familie på flere steder med stort smittetrykk. Vi er også nærmere 30stk i nærmeste familie. Håper bare dåpskjolen passer når vi får hatt en dåp.
   
 10. StrawberryS Flørter med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Vi har hatt dåpsseremonien i kirken sammen med nærmeste familie og faddere. Dåpsfesten har vi utsatt på ubestemt tid, med beskjed til alle om at det er mulig den blir «litt på sparket». Vi gjorde det slik så vi slapp å måtte ha en dato å forholde oss til i forhold til festen, da kirken bare har dåp på visse datoer :)
   
 11. Hmm1987 Glad i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Vi rakk dåp i oktober, rett før den nedstengingen som kom i begynnelsen av november.
  Vi var 19 stk i leid lokale så innafor og hadde god plass.
   
 12. Augustspire Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Vi har ikke hatt siden vi med nærmeste familie er 27 stk og det ikke er aktuelt å kutte ut noen
   
 13. Maia87 Andre møte med forumet

  Hver gang jeg begynner å planlegge noe som helst angående navnefest som vi skal ha da... Så kommer det nye regler og tiltak.. Og vi er spredt da min familie bor en plass og faren sin familie en annen plass.. Så her har det vært vanskelig... Tenker vi heller får gjøre det i forbindelse med 1 års dagen..
   
 14. cometkiddd Flørter med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  I slutten av november hadde viegen dåpsseremoni i kirken med barnets besteforeldre, biologiske tanter og onkler, oldeforeldrene og en venninne av meg som var fadder.

  Vi tenkte ha selskapet nå til våren, men vurderer heller leie lokale til 1 årsdagen for kombo dåp og bursdag. Er dessverre vanskelig å planlegge.
   
 15. Bkno4616592 Første møte med forumet

  Lillegutt her er født i august og hadde dåp i desember. I kirka satt hver husstand 2 meter fra hverandre og dåpsfesten tar vi når Koronaen gir seg
   
 16. Elva Gift med forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️ Assistert-jentene Julibaluba 2017

  Vi har så vidt startet å prate om at vi kanskje kan ha festen palmehelgen. Venter litt med å invitere, men håper vi klarer å få det til iløpet av våren
   
 17. jentemamma_aug20 Andre møte med forumet

  Fødte 13.august. Vi hadde dåp 13.desember, med kun nærmeste familie og faddere i kirka. Hadde ingen fest eller selskap etterpå, vi tenker å ta det når det blir godt nok vær til å ha det ute... så da blir det vel kombinert dåpsselskap og ettårsdag... :p:happy090
   
 18. Helliss Blir kjent med forumet

  Med en samboer som ukespendler og familie litt spredd så har det vært vanskelig å planlegge dåp, begynner vi å snevre inn dato så kommer det nye restriksjoner:arghh: vi har vel nå funnet ut at vi får gjennomføre dåpen i kirka med faddere og eventuelt nærmeste familie som besteforeldre hvis restriksjonene tillater det, og så utsette selskap til samfunnet åpner opp igjen:)
   

Del denne siden