Hvordan går det?

En tråd i 'Mars 2016' startet av FruJohnsen, 2 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Hvordan går det med alle? Nå vel så og si alle bebisene passert 6 mnd, noen har tilogmed passert 7 mnd! :) Hvordan går det med rutiner og sånn?
   
  • Liker Liker x 1
 2. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  *synger All by my self*
   
 3. Lego Forumet er livet Marslykke 2016

  *kommer inn og det blir en duett. Se for deg at vi har lange velourkjoler slik som Whitney og Mariah*
  Jo du, her går det finfint! Lillemor er litt over et halvt år. Det korteste halve året i livet mitt! Sånn seriøst lissom, syns jeg akkurat var høygravid?
  Vi har lagd oss gode rutiner og storkoser oss om dagene :) gruer meg til jobb på nyåret

  Ammer fortsatt en del, men hun har blitt mer og mer interessert i mat (blw). Ikke så veldig tidlig ute motorisk, men har derimot fire tenner
   
  • Liker Liker x 1
 4. Lykkeønske Forelsket i forumet

  Min go'gutt har blitt over 7 måneder og tida går altfor fort!!!
  Han er livlig, men likevel en rolig gutt siden han ikkje krabber enda. Han er veldig selskapssjuk, så er vanskelig å få gjort så mykje heime siden han omtrent kun søv når vi går tur. Blir dermed mange turer på a mor, som har veldig godt av det :)
  Nettene går med til mange ammerunder, men han sovner heldigvis kjapt etter litt puppekos. Går i koma til tider, men går så ekstremt mykje bedre enn eg trudde med så lite søvn!
  Gruer meg så sinnsjukt til å skulle begynne å jobbe igjen!! (Er ikkje før i januar (2 dager i veka), men tida fyk jo avgårde...
  Vil vere heime og nyte denne lille tassen vår så lenge som mulig! <3
   
 5. Tvillingmamma2016 Flørter med forumet

  Her går det greit. Gutta er litt over 7 mnd nå. De er sjarmerende, aktive og selskapssyke. Begge står å gynger på alle 4, mens bare en har begynt å krype fremover. Vi er over på halvparten med fast føde. Veldig fornøyde med det.
  Vi sliter litt med søvn, les: mangel på det ;) Så jobber litt med å finne en rutine som passer for oss.
  Men vi koser oss masse og tiden går alt for fort. Skal jobbe i 10 uker fra 9 des. Gruer meg til det. Men skal heldigvis være hjemme igjen etter pappapermen og frem til august 2017 :) ❤️
   
 6. Lena87 Forelsket i forumet

  Jr er rett over 6 mnd og her i gården spiser han mat som en helt! Svisker til frokost, purre til lunsj, middagsglass til middag og grøt til kvelds men alltids melk til før soving enten morsmelk eller erstatning alt etter som mor har i puppen :) har gode rutiner på dagtid men natten er noe drit enda, max 2 timer sammenhengene før grining :confused: ikke sove en ordentlig natt på over 6 mnd!!!! :mad: og siste uken har sint funnet veien, før har han bare vært lei seg og hat sånn grining men nå, flyyy forbanna grining og temperamang :eek: happy days :(
   
 7. spirelitens Februar 2014's Miss Kokk <3 Februar 2014 - Skjult forum Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 VIP

  Går veldig bra her! 6 mnd er hun allerede. Har hatt en relativt enkel baby denne gangen i motsetning til forrige gang. Sovner fint om kvelden. Er våken et par ganger om natta. Spiser bedre, litt grøt om morgenen og middag om ettermiddagen. På dagtid sover hun like bra i vogna som i senga si. Kommer seg rundt på gulvet og øver seg på å sette seg opp. Syns tida går veldig fort. Men er veldig glad for at nyfødtperioden er over.
   
 8. Litjlointa Forelsket i forumet

  Marlene er snart 7 mnd. Hun sitter selv og kommer seg nesten opp sittende selv også, ruller alle veier, og krabber på gulvet =) Hun sover 3 dupper om dagen og sover hele natten med unntak av litt pupp midt på natten =)
  Hun spiser grøt morgen og kveld, og har begynt med litt middag =) Smoothie er også noe som går ned på høytkant =D
   
 9. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Lille blir 8 måneder på søndag :) Det går bra, men har litt motoriske utfordringer. Blid og sosial, skratter av det meste. Ganske urolig av seg, så rammene holdes så godt det lar seg gjøre, da har alle det best :) Skal til barnenevrolog om 14 dager, noe vi er veldig spente på! Akkurat begynt å rulle begge veier, snurrer litt på magen men blir raskt sliten og trenger hjelp tilbake igjen.
   
 10. Jade<3 Forelsket i forumet

  Ruby er 7 mnd og har lært å krabbe, reiser seg opp ved siden av bord/seng etc. Spiser alt mulig og sover natten igjennom uten nattmat. Utrolig enkel baby
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden