Hvordan går det med dere?

En tråd i 'September 2020' startet av Vela❤️, 7 Jul 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Vela❤️ Forumet er livet Marsipanene 2019 ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Hvordan går det med alle? Er det snart barnehagestart? Hva gjør dere i ferien?

  Her går det bra, barnehagestart er 30.august og vi skal en tur til sommerhuset på sørlandet + besøke familien min på Østlandet☺️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Hannelore.tmp Gift med forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Går fint med oss :) Her blir det barnehagestart 6. september. Veldig spent! Jeg har to dager ferie neste uke, men ellers skal jeg jobbe i hele sommer (brukte ferien min i vinter :p).
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. meteorit Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Hei alle! Her er det full jobb, ingen ferie i sommer. Pappan er hjemme med to barn, og han er så flink til å ta dem med ut å finne på ting som lekeplass og bading. Så når jeg er ferdig på jobb på ettermiddagene så har jeg bare drart etter han og barna for å være ute og bade. Gir meg litt sommerferie følelse selv om det er tilbake i full jobb. <3
   
 4. meteorit Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Barnehagestart for oss er 30.september. Men vi kommer til å drøye den til slutten av oktober, så frøkna er mer robust og forhåpentligvis klarer å gå litt. Blir enklere for henne å holde ut i barnehagen når hun blir uavhengig!
   
 5. wendyailin Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Det går greit! Vi har også barnehagestart 30.august :happy: jeg har ferie nå, men mannen jobber. Så her er det som vanlig hverdag, men med begge kidsa hjemme. Vi håper at mannen skal få ha litt ferie den siste ferieuka mi så vi kan finne på noe sammen. Da har jeg og eldste bursdager, så da blir det stas med litt familietid!
   
 6. Bløtkake Flørter med forumet

  Valgte å utsette barnehage start til hun er 2 år;)Jeg mener barnet trenger foreldrene første året:anyone
   

Del denne siden