Hvordan få ting til og klaffe

En tråd i 'August 2014' startet av Ønsket_spire, 19 Des 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Gravid-18 Augustmamma Septemberhjertene 2018

  Etter snart 4 mnd har jeg enda ikke lært meg hvordan jeg skal få ting til og klaffe..
  Som f.eks skal vi i januar begynne på babysang. Det begynner kl 11 og da må jeg gå hjemmefra senest kl 10.. Vi har ingen rutiner på dagtid enda med tanke på søvn. På kvelden legger hun seg mellom 19-21, og sover da til 07-08:30 med amminger i løpet av natten. Etter hun har stått opp klarer hun og holde seg våken i ca 1,5 time. Ikke er hun glad i å være i vogn med mindre hun sover, og da sover hun i 30-45 min. Det beste hadde jo vært om hun sov på vei til babysang...både pga jeg hadde slippet hyling hele veien og hun hadde vært opplagt til å være med på babysang.
  Hvordan hadde dere gjort det?
  Tenkte jeg skal bruke helga og jula til og trille mye turer i håp om at hun skal like vogna til slutt.
   
 2. Kisskine Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  Denne følger jeg, samme dilemma selv!
   
 3. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Sniker fra juli :) hatt akkurat samme problem selv. Baby som bare sover 30 minutter og missliker vogn. Hjalp litt når vi bytta til sportsvogn. Når begynner babysang? Min erfaring er at han holder fint ut på babysang uansett. Er så spennende og gøy ;) men har alltid med bæresele til veien hjem. Sovner som regel i den. Har du det?
   
 4. Gravid-18 Augustmamma Septemberhjertene 2018

  Babysang begynner kl 11...har tenkt og ta med selen sånn tilfelle :) Men hva skal jeg kle på hun da? I vogna har hun en dunpose hun ligger oppi og da kan hun ikke ha på så mye klær, men hvis det blir veldig kaldt fremover så lurer jeg på hva jeg skal kle på både hun og meg :p
  Har bestilt fleece og vind/regntrekk til ergobabyen.
   
 5. Gravid-18 Augustmamma Septemberhjertene 2018

  Og når byttet du til sportsdel KineLee? Tror kanskje at det kan bli litt lettere når vi bytter til den, men føler at hun er for liten for den enda. Har tfk og sportsdelen er vendt fra meg.
   
 6. Gravid-18 Augustmamma Septemberhjertene 2018

  Godt å se at jeg ikke er alene...hehe :)
   
 7. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Har ikke en tynn ulldress du kan ha på? Min er ganske svett av seg :p jeg pleier å ha på han body og bukse. Gjerne i ull. Også en tynn ulldress utpå. de får mye varme av oss vet du :) her begynner også babysang 11. Jeg liker at han enten har sovi rett før vi drar eller på vei. Hadde jeg vært deg hadde jeg timet det slik at baby får sove før dere drar. Av erfaring er det stress om babyen ikke får sove før du må gå:)
   
 8. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Jeg bytter for en mnd siden... :i han er nå 5. Men han sitter ytterst sjeldent i den da. Og er en stor sterk gutt. Har Emmaljunga vendt mot meg. En dansk helsesøster sa at jeg kunne fint bruke den litt. Du kan ha den på ikke rett opp, men sånn halveis? Jeg hadde prøvd litt om jeg var deg :) er jo ikke snakk om flere timer. Og de sitter jo i vippestol :)
   
 9. Gravid-18 Augustmamma Septemberhjertene 2018

  Her går det bare i ull :) Har en drøss med bomullsklær som ikke blir brukt :p Tror faktisk vi arvet en litt tynnere ulldress her om dagen enn den vi hadde fra før, så da skal jeg teste ut den! :)
   
 10. Gravid-18 Augustmamma Septemberhjertene 2018

  Skal teste ut litt nå i helga med vognbagen og hvis det ikke går så får vi ta på sportsdelen og prøve :)
  Hadde vært fint om hun ikke hylte med det samme hun våkner for at hun skal opp :p
   
 11. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Ja. Det gjør ikke mini lenger etter at han fikk sitte å se. Men om han er trøtt nektet han å være i den mer :p
   
 12. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Ull er gull! Ligger en pakke til lillemann på postkontoret å venter... Fra nøstebarn. Prislapp: 2000 :eek: men så verdt det!
   
 13. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Det du også kan gjøre er å bruke en babypute og teppe i bagvogne. Bygge litt opp. Så hun kan titte litt mer :)
   
 14. krokus Elsker forumet Augustmødrene 2014

  Min takler nå bedre å være i vogn i våken tilstand enn han gjorde tidligere, særlig hvis jeg vipper ned kalesjen så han ser mer av omgivelsene. Jeg har likevel alltid med bæresele for sikkerhetsskyld, og har ei jakke med mulighet til å feste ekstra stykke så den blir stor nok for oss begge. Har du prøvd med kalesjen nede?
   
 15. Gravid-18 Augustmamma Septemberhjertene 2018

  Har faktisk tenkt på det, men så har jeg glemt det. Takk som minnet meg på det! :)
   
  • Liker Liker x 1
 16. KineLee Forumet er livet Julibarna2014

  Bare hyggelig :D
   
 17. Gravid-18 Augustmamma Septemberhjertene 2018

  Har prøvd med kalesjen nede i butikken uten at det funket, men kan jo hende det hadde funket ute. Har også regnet en del i det siste, så da har jeg ikke fått mulighet til å tenke den tanken :p
  Jeg får vel begynne og alltid ha med bæreselen jeg og :)
   
 18. Babyziz Forelsket i forumet Augustmødrene 2014

  Hadde samme problem. Ingen rutiner på dagtid. Hs sa at vist eg ville ha henne I seng kl 20:00, måtte eg stå opp kl 08:00. Og etter dette, har rutiner på dagen kommet veldig av seg selv, med noen avvik om vi e i besøk osv. Men e vi bare heme, så har hun faste sove rutiner på dagtid :)
   
 19. glafoss Betatt av forumet Augustmødrene 2014

  Her starter vi kveldstell kl 6, så sovner han mellom halv 7-halv 8. Starter dagen i 6-7 tiden på morgenen. Men han sover når han selv vil på dagen:p
   
 20. Løvemor2014 Elsker forumet Marsboerne2017 Augustmødrene 2014

  Så hs anbefalte vekking om morra'n? Vi er inne i en ond sirkel her. Han er vanskelig å legge om kvelden så blir seint før han sovner, men da sover han lenger på morgenen. Sitter fortsatt litt i hodet mitt det de sier om 'never wake a sleeping baby' men det er kanskje bare når de var mindre.
   

Del denne siden