Når fikk barn startet vi med planlegge middagene for de to neste ukene og da har vi som regel forskjellige retter de to ukene som gir bra variasjon
Handler stort sett engang i uka. Vi har fisk et par ganger i uka og ellers varierer vi med kylling, svin og kjøttretter. Varierer også med tilbehør slik at det som regel blir minst en dag med ris, pasta eller poteter hver. Grønnsaker eller salat til alle retter. Prøver lage mest mulig fra bunn av.
Denne ukas meny:
Mandag: Svinestrimler og grønnsaker i sursøt saus, ris
Tirsdag: Hjemmelaget fiskegrateng m gulrot og bacon (forbereder mesteparten kvelden før)
Onsdag: Kjøttkaker, poteter, grønnsaker i brun saus
Torsdag: Pasta m skinke, sopp, brokkoli, purre, paprika i fløtesaus
Fredag: Kylling fajitas m guatemole, rømme, salsa og salat
Lørdag: Oksestek m fløtepoteter og grønnsaker
Søndag: Lakselasagne m salat evt grove rundstykker + fruktsalat til dessert