Hvordan er formen?

En tråd i 'Januar 2019' startet av Litenskrue, 6 Mar 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Litenskrue Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Har formen til januardamene kommet seg etter fødsel?
   
 2. Totlaaa Gift med forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Ja, føler meg ganske så bra etter fødsel :) skulle helst ha fått kommet i gang med vanlig styrketrening (holder for øyeblikket på med trening i stuen) men etter helgen så skal garasjen være klar til garasjetrening :D vi har laget treningsrom i garasjen med skikkelig utstyr ❤️ uansett så har det blitt gode og lange turer med vognen, da lille sover best i vognen på dagtid ❤️
   
 3. Litenskrue Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Så flink du er som er i gang med stuetrening allerede! Har ikke kommet på langt nær like langt selv, kan så vidt legge gutten fra meg og ikke trives han i vogna- så det har ikke blitt de lange, gode turene jeg har ønsket meg enda. Så kjekt med treningsrom i garasjen! Da har man ingen unnskyldning for å la være;)
   
 4. Soffi23 Elsker forumet

  Ganske bra form her! Blitt få trilleturer og heller ikke noe vanlig trening siden jeg er på 5.uka alene med lillegutt. Men neste uke kommer pappaen hjem fra sjø og da håper jeg trening og trilling blir mer av:)
  Sovestundene på dagtid har hittil gått til husarbeid eller å få i meg mat, hehe.. Skal også begynne på mor-barn-trening i gruppe neste uke, gleder meg:D
   
 5. Totlaaa Gift med forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Off, det må være litt kjipt at han ikke trives i vogna :( jeg må liksom ha min daglige tur like mye som lillegutt trenger å sove mer enn 20min på brystet mitt - og da er vogna redningen vår jo lengre turer (helst på grusvei) jo bedre sover han :D kan selvfølgelig ha gode og dårlige dager :p

  Nei, blir ingen unnskyldninger da, så lenge lillegutt sover da :p
   
 6. Høstbarn i vente Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  Jeg er vel i bra form utenom et par ting.
  Sliter med å få bebis til å sove alene- i vogn er han pling våken hele veien og generelt sover han aldri så godt som når han kan sove oppå meg. Har hatt kanskje 5 netter totalt uten baby oppå meg. Dette har ført til nakke og ryggvondt og jeg har fått senebetennelse i håndleddet.
  Sambo vet framdeles ikke at husarbeid helt eksisterer, men nå har vi laget en liste og han har fulgt den pluss jeg fikk verdens beste venninne på besøk i uken som hjalp med å vaske ned. Men pga arbeidsmengden så har jeg aldri sovet på dagtid noe som har gitt meg 6 uker med 4-5 timers søvn. Kollapset da det svartnet for meg forrige uke og har vært litt flinkere til å ta en lur her og der etter det.
  Vi har to hunder hvor samboer ikke vil gå med de så går opp og ned fire etasjer fire ganger for dagen med en baby og to hunder :p
  To uker etter fødsel var jeg på første oppoverturen i skog og mark med baby i bæresjal. Dette førte til kjedeveggprolaps noe som er veldig veldig skjipt. Den er ikke blitt bedre.

  Er ellers fin og frisk i formen, elsker babyen og vi kjøper bil nå som vil lette byrden adskillig :)

  Er minus 10 kg fra pre-fødselvekt og det er jeg fornøyd med XD Gikk bare opp 4 kg under fødsel.
  Gleder meg til å komme i form- her er det svømming og styrketrening :) Ja også selvfølgelig en del fjelltur når jordmor godkjenner det; har fått forbud både mot bæring og tunge turer pga fare for livmorprolaps. SÅnn er livet!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Litenskrue Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Så godt det blir å få pappaen hjem :) Det er virkelig ikke barebare å være alene når de er så små!
  Jeg ser også muligheten til å prioritere en dusj, eller å få i meg mat når knøttet først sover på dagen, er rart hvor lite søvn vi kan klare oss med i perioder. Det er så verdt det synes jeg :)
   
 8. Litenskrue Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Husker hvor mye jeg var ute å gikk når storesøster var bebis, så jeg hadde sett veldig frem til det denne gangen også. Vi har nettopp kjøpt oss en multi-x bag hvor det er mulig å vinkle hodeenden av bagen bittelitt, og det kan se ut til å fungere- så jeg øyner et håp :D
   
  • Liker Liker x 1
 9. Litenskrue Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Jeg kjenner meg igjen i omtrent alt du skriver. Jeg som deg sitter også om nettene med baby sovende på meg, og har heller ingen suksess med å få han til å sove i vogna når vi er ute. Kan se ut som han rett og slett ikke er noe glad i å ligge på ryggen.
  Så godt å høre at samboeren din tok tak i husarbeidslista når dere oppretta den. Lurer på om mannfolk flest er late eller bare blinde for hva som trengs gjøres i huset. Kjenner igjen frustrasjonen da, for å som det sånn. Er ikke kult når begeret renner over etter å ha slitt seg ut for å få til å gjøre alt selv. Men at samboeren din ikke vil gå tur med hundene? Leser jeg virkelig riktig?? Ikke rart du hverken har kollapset eller hatt en voldsom vektnedgang. Jeg tar av meg hatten for deg, syns du er helt rå med alt du får til!

  Håper den kjedeveggprolapsen er på bedringens vei. Er det virkelig ikke mulig å gjøre noe med det annet enn å vente å se?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Boble86 Betatt av forumet Januarlykke 2019

  Formen er stadig bedre :) Har hatt endel smerter etter fødsel grunnet rift + episiotomi og symfyselåsning som har gjort det vanskelig å bevege seg så mye. Nå kan jeg derimot gå turer som er helt fantastisk for da sover lillegutt et par timer sammenhengende. Håper bare våren kommer snart og det blir helt bare fortau og gangveier.
  Han sover ganske lite i løpet av døgnet (ca. 10 timer) som selvsagt gjør at jeg heller ikke sover stort o_O Jeg har heldigvis verdens beste ektemann som gjør alt han kan for å avlaste meg så mye som mulig.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 11. Høstbarn i vente Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  Takk for gode ord! Jeg har ikke følt meg helt på topp fordi arbeidsmengden har føltes så stor og den er jo egentlig ikke det... men pga baby og lite søvn føles det enormt. Sånn som når hun hadde diare tirsdag, opp og ned trappene totalt 12 ganger, 8 ganger med to hunder og baby. Da var jeg ike høy i hatten :p

  Nei han er lite begeistret selv om vi var to som fikk schæfern. han ville også ha men når mer av ansvaret gikk på han da syntes han det var kjempeteit :p
  Jeg elsker jo å være ute og koser meg når jeg kan gå tur etc men siden vi ikke har framkomstmiddel er jeg litt "fanget" her og begynner å bli bra lei av nabolaget :p I tillegg trenger frøkna vår solid utfoldelse og skikkelig trening. Og treningene kommer jeg meg ikke på nettopp pga manglende transportmiddel. Så veeeldig digg å få den bilen nå om noen uker! :D
   
 12. Lillespire2019 Blir kjent med forumet

  Formen er god her :) Endelig har vi hatt en periode med fint vær innimellom alle disse stormene her nord, så vi har kommet oss ut på trilletur. Kroppen kjennes ut som før, men tenker at litt lett styrketrening står for tur, kjennes at man bærer en liten bylt noen timer om dagen, haha!
   
 13. Banoffie Glad i forumet Desemberskatter 2016 ❤Januarlykke 2022❤ Januarlykke 2019

  Formen er bra (altså... ikke bra kondis men føler meg i grei form)
  Har gått ned alt jeg gikk opp + 4 ekstra kilo så jeg er fornøyd! Jeg har fortsatt 8 kilo jeg ønsker å gå ned så jeg jobber med saken :)
  Triller begge gutta i bhg t/r to ganger daglig.. ca 8 km daglig da. Fikk en del bekkensmerter til å begynne med men nå begynner jeg å bli litt sterkere og merker det går bedre og bedre :) vi er masse ute i vårværet og lillegutt er rolig og sover godt i vogna heldigvis!
  Nettene er greie.. en del amming og våkennetter, prøver å sove litt på dagen når det er mulig.. men det blir sjeldent tid til det
   
  • Liker Liker x 1
 14. Minimeg Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Januarlykke 2019

  Har dere sjekket babyene for reflux? Siden de ikke liker å ligge på ryggen og våkner ofte, kan det være en årsak..
   

Del denne siden