Hvor skal babyen din sove første tiden?

En tråd i 'Juni 2020' startet av EmVee, 9 Feb 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Regnbuebarn 2015 Elsker forumet

  Hadde ikke gidda og brukt tid på babyrom. Det er mye annet å bruke tiden på. Baby sov de første 5mnd oppå meg både dag og natt. Flytta på eget rom etter 1år en gang, da fikk han så stor seng at det var plass til meg i hans seng. Også hadde vi da tenkt at det gradvis ville bli bedre søvn slik at jeg slapp å legge meg sammen med han. Snart 3år og det har skjedd 1gang at han har sovet hele natta.
   
 2. Thootsie Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Her blir det sprinkelseng inne på vårt rom i starten, men hvis baby er urolig/ veldig kontaktsøkende slik som sistemannen min, da blir det samsoving igjen. Og det trivdes jeg urovekkende greit med forrige gang!
  Men spent nå med ny samboer, han skal alltid ligge så tett på meg o_O det må han venne seg noe av meg når minien kommer og hvis han krever plassen, mtp amming og alt :rolleyes:
  Når samsoving føles greit, er det helt gull måte å kunne få ro og søvn på for både mor og barn, jeg hadde mye "Fri Bar" - for han og så deilig å bare ha en så avslappa forhold til det. Ikke bry oss om hva andre mente og sa, er så mange som mener man gjør barna en bjørnetjeneste og dårlige vaner- Pøøøh :cool:
  Men ingen vet hvordan de små blir og hva de ønsker :dummy:

  Her må mini dele rom med et av søsknene når han blir eldre :) men tenker det går veldig fint :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Jegerfruen Forelsket i forumet Junilykke 2020 ♡

  Blir nok som med førstemann. Sprinkelsenga rett ved siden av vår seng fram til hun er rundt halvåret. Deretter eget rom rett overfor gangen fra vårt :happy: Fungerte iallefall fint med førstemann, så får vi se hvordan det blir denne gangen. Får ta tinng litt som dd kommer, tenker jeg:)
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 4. badeand Blir kjent med forumet Junilykke 2020 ♡

  Hadde sprinkelseng ved siden av min seng med de to eldste, men endte opp med samsoving. Regner med det blir det samme med babyen også.
   
 5. Angel89 Glad i forumet Novemberlykke 2018 Junilykke 2020 ♡

  Det er ikke noe å stresse med oppussing, ble akkurat ferdig med rommet til 1 åringen vår :happy: vi kjøpte for 1 år siden. Rommet til Hu i magen nå, sover vi på. Vi skal bygge soverommet vårt i løpet av neste år tenker jeg. :)
  Vi har ordna med beside crib.. Samsoving fungerer ikke for min del, da jeg sover fryktelig dårlig. :(
   
 6. Frk.strikk Forelsket i forumet Maiblomstene 2020 Septemberlykke 2021 Junilykke 2020 ♡

  Vi har tenkt å ha bedsidecrib de første månedene og så flytte frøkna over på eget rom når hun og vi er klare for det. Vi skal begynne å pusse opp soverommet hennes om en ukes tid til. Vi stresser ikke med det - men føler det er en stor del av forberedelsene og forventningene til at vi faktisk skal få en liten baby :Heartpink
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Blueish Flørter med forumet

  Sover i senga med oss de første 2-3 mnden så vugge ved siden
   
 8. Marr Glad i forumet Junilykke 2020 ♡ Augustlykke 2015

  I bedside crib ved sengen vår første tiden.
  Så over på eget rom i sprinkelseng når vi føler det er tid for det. :)
   
 9. Augustjente86 Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Julikulene 2020 Julibaluba 2017

  I bedsidecrib på vårt rom, gjorde det samme med storesøster :happy:
   
 10. karamell Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Vi har kjøpt en bedside crib til å ha ved senga vår. Også en sprinkelseng som jeg vil prøve å legge henne i når hun blir litt eldre.
   
 11. Emma-Julie Andre møte med forumet

  Vi skal stelle i stand babyrommet før han blir født, og ha en sprinkelseng som han skal sove i på dagtid der inne. på natta skal han sove i bedside crib inne hos oss
   
 12. Lane Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Vi satsa på å gå for sprinkelseng tett inntil vår seng i starten, med eine sida nede og sengene på eit vis festa sammen. Enkelt ifht amming.
  På dagtid tenker eg soving i leikegrind i stova i starten og/eller soving i vogn. Men vi ser an og tar det litt som det kjem tenke eg :happy:
   
 13. HellaBella Glad i forumet Junilykke 2020 ♡

  Vi har gjort det slik med alle tre, funket som bare det. Og håper det blir sånn igjen..
   
 14. Eplejus Forelsket i forumet Junilykke 2020 ♡

  Bedsidecrib så lenge det funker, deretter i sprinkelseng på samme rom som storebror (hvis det går) :)
   
 15. Snart2barnsmor<3 Blir kjent med forumet Junilykke 2020 ♡

  Jeg tror kanskje det blir en bedsidecrib, men klarer ikke å bestemme meg.
  Noen mener at det kan bli mye uro når barnet bytter fra bedsidecrib til sprinkelseng, så det er bedre å starte med sprinkelseng med en gang, men jeg aaaaaner ikke.
   
 16. Hyllrose Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Vi skal ikke pusse opp babyrom før baby blir født. Rett og slett fordi faren min skal bo der først, siden vi kjøper huset hans og han skal flytte til leilighet, så det blir litt overlapp.

  Det stresser jeg uansett ikke med. Baby skal sove hos oss, vi har babynest og bedside crib så vi gjør det slik det passer oss. Regner med at babyen sovner i bedside crib, men ender i senga vår i løpet av natta for å amme :)
   

Del denne siden