Hvor opptatt er dere av å spise nok og riktig?

En tråd i 'Matforum' startet av Ninusen, 13 Apr 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ninusen Andre møte med forumet

  I utgangspunktet så er ikke jeg den som spiser verken nok mat eller riktig mat. Hvordan tar dere fatt i denne utfordringen når dere går gravide?
   
  • Liker Liker x 1
 2. Petrinemor97 Elsker forumet Desemberlykke 2018

  Jeg er ganske lik deg. Har slitt veldig med dårlig matlyst da di 2 siste ukene. er 7+1 i dag.
  Men jeg har prøvd å spist litt sunnere, fått inn litt mer frukt i hverdagen enn det jeg har spist tidligere. Burde nok sikkert fått i meg litt mer, men jeg har no en god del å ta av også da. Så ja :eek:
   
 3. Heffalompenbaby Flørter med forumet

  Prøvde å spise mer sunt; mer frukt og grønnsaker
   
 4. Luxx Flørter med forumet

  Prøvde å spise sunt når jeg gikk gravid, fikk skikkelig cravings på dampet brokkoli så spiste snart 1 hode for dagen med brokkoli og gastromat. :laughing005
   
 5. Krepsen89 Gift med forumet Himmelbarn Desemberlykke 2018 Assistert-jentene Februarlykke 2016

  Jeg spiser ganske sunt i utgangspunktet, med hjemmelagede middager osv. Så har egentlig bare kutta ned på godteri og desserter. Rører ikke cola eller lakris.
   
 6. Blessed_palms En gang må være den første... *MIA* Febbisbebbis'18

  Jeg var veldig opptatt av dette da jeg gikk gravid med førstemann, også etter fødsel mtp amming. Endte med at jeg ikke la på meg nok :( Og liten baby. Har fortsatt dårlig samvittighet, men trenger ikke ha en sammenheng. Men det sitter i.

  Nå andre gang tenker jeg at mat er mat, det viktigste er å få i seg næring :) Jeg spiser det jeg vil og babyen og jeg la fint på oss i svangerskapet og alt er fint nå etter fødsel.
   
 7. Hjertemor Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn Sommerfuglene

  Før jeg ble gravid med cravings og at alt er tungt, lagde jeg vel 90% av maten fra bunn, uten sukker, minimum med fett og med mest mulig bra næring i det. Var sukkerfri i 4 år.
  Håper å starte igjen når babyen er ute og jeg greier å stå og gå uten å ha smerter og ha det så tungt.
  Elsker å lage god og sunn mat. Og elsker å lage godis som ikke er sukker i.
  Man ser så gode resultater så fort om man holder det, i både kropp og i formen(energinivå er bedre og humøret er bedre).
  Men må si at jeg spiser ikke super usunt nå heller, men er begrenset hva jeg orker å gjøre.
  Har selv sliti med dårlig samvittighet hele svangerskapet fordi jeg ikke får i meg eller orker å lage sunn mat oftere, og at jeg kan dytte i meg sukker og ferdig mat.
   
 8. Frk.Blom88 Forumet er livet Desemberlykke2017

  Har det i bakhodet , men det går litt opp og ned :D
   
 9. RemaFrue Gift med forumet Septemberhjertene 2018 Oktoberfruene 2018

  Jeg spiser nok ikke nok mat eller riktig mat verken før jeg ble gravid eller nå i graviditeten. Eneste forskjellen er at jeg er mye mer obs på hva jeg spiser og velger gjerne et sunnere alternativ f.eks så har jeg helt sluttet å drikke brus.
  Jeg er mye flinkere å velge sunnere pålegg. Er også blitt mer obs på å få i meg melk, selv om jeg ikke liker det reint, så er jeg flink å få i meg melke produkter.
   

Del denne siden