Hvor ofte tester du?

En tråd i 'April 2017' startet av Leories, 11 Aug 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Leories Flørter med forumet

  Leser i flere tråder at folk tester mange dager på rad (med pos utslag) før CB og lurer på om jeg er rar som alltid bare har testet en gang per svangerskap

  Er det noen grunn til å teste så mange dager på rad? Noen forskjell i styrken på streken for å sjekke at HCG går oppover eller er det for ekstra bekreftelse?

  Ikke ment som kritikk...
   
 2. Mummitrollspiren Elsker forumet

  Ingen forskjell, er bare en bekreftelse for min del:phar ikke testet så ofte her, men bestilte en ti pakk med tester billig når jeg ikke trodde jeg var gravid:D så nå bruker jeg om jeg føler for d:wacky:
   
  • Liker Liker x 1
 3. InfinityLove Glad i forumet Julibarna2014

  Nå tester jeg for å se at testene blir sterkere ja. Men det er mest fordi jeg har vært veldig bekymret for å miste pga brunlig utflod. Har testet annenhver dag. Heldigvis blir streken sterkere og det roer sjelen <3 har også igjen en CB-digital som jeg tenker å ta om en ukes tid :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. FrøkenB* Forelsket i forumet

  Jeg har hatt kjemisk graviditet noen ganger og da har ikke testen blitt merkbart sterkere. Har også blødd. Har derfor testet ofte for å sjekke at det går rette veien :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Bittalittabøtteknott Forelsket i forumet

  Testet kun en gang, jeg. Men jeg tester ganske sent pga var på ferie, så strekene var knallsterke. Var ikke noen tvil :)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Enkefalos Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene Aprillykke 2017

  Jeg har testet jevnlig for å se til at HCG stiger. Jeg har mistet tidlig mange ganger, så jeg ville følge med på om det samme kom til å skje nå. Heldigvis er testene tipp topp denne gangen :D
   
  • Liker Liker x 1
 7. FrkF ❤️ 8 mars 2015 ❤️

  Her brukt opp hele lageret mitt denne gang jeg
   
 8. Rena Betatt av forumet

  Tatt tre tester.. to billig strimler men ble så usikker på om de kunne vise feil så tok en til, fra apoteket i morges. Har hatt den liggende siden forrige svangerskap.

  Må uansett inn til lege å teste før jeg får tul aå kunne ha spart meg så mange tester egentlig :p
   
 9. Kristin :) Forumet er livet Aprillykke 2017

  Testet jevnlig for å se at jeg fikk sterkere streker :) blir mer avslappet og mindre bekymret da, siden jeg har mistet endel ganger :) og de gangene jeg har mistet, så har ikke streken blitt sterkere ;)
   
 10. Irith Elsker forumet Tilgangsansvarlig Aprillykke 2017

  Testa annen hver dag med cb pluss for å se stigning i hcg. De gangene jeg har spontanabortert tidlig har aldri testene vært kjempetydelige. Testet med cb digital med uker for å se om den gikk fra 2-3 til 3+
   

Del denne siden