Hvor mye eter de små nå? :)

En tråd i 'Februar 2015' startet av Håperpå:), 31 Jul 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Håperpå:) Flørter med forumet

  Hei:) er bare nysgjerrig på kor mykje dåkkes små eter nå? :) her har vi slitt sån med maten sida ho va født at eg føle eg forsatt stressa med maten.
  Ho et ca 2 skiver til frukost og 2 skiver til kvelds men dette kan varierer fra dag til dag. Joghurt med havregryn til lunsj, frukt/smoothe og kjeks mellom og middag ekje ho så glad i så enda ofte med at ho bare ete gulerøtter :p glad i melk og elska vatn :)
   
 2. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Februarbarna 2020 Februarlykke 2015 Januar 2017

  Her spiser han en skive eller polarbrød til frokost. Spiser gjerne med oss. En halv skrive eller en hel. Spiser en banan til lunsj. Så spiser han middag med oss kl 4. Spiser mye middag.til kvelds rundt 6 spiser han en yoghurt eller banan. Noen ganger litt grøt, men han har vært litt lei av det. Hender det er middagsrester som han får
   
 3. Kaktusen<3 Gift med forumet Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016 Februarlykke 2015

  Her spiser han som regel en porsjon med havregrynsgrøt med smør og bær til frokost. Feks en matmuffins, omelett eller en skive polarbrød til lunsj. 1/2 avokado til mellomåltid. Spiser alt av middag og spiser godt :p Også feks en skive eller naturell yoghurt med korn til kveldsmat :)
   

Del denne siden