Hvor mange typer ost har dere i kjøleskapet?

Hvitost, 2x kremost, brunost, 2x smøreost, brie, cheddar, feta. Og 3 typer kvarg, som vel teknisk sett er ferskost. Og kesam, samme greia der. Jaja glad i ost da [emoji23]
 
Hvitost
Brunost
 
Jarlsberg
Brunost
Manchego
Brie
Krydderost
Parmesan
Cheddar
Skinkeost
Baconost
Babybel
Og to andre typer jeg ikke vet navnet på. Vi elsker ost!
 
4 ulike smøreoster (bacon eller skinke, reke, jalapenos og pepper)
krydderost(er vel også smøreost men)
Cheddar
Feta
Brunost
Hvitost (pleier å ha to ulike men tror det er tomt for jarlsberg)
Revet ost
Babybel
Prim om det kan medregnes


Hender vi har langt større utvalg. Da har vi gjerne det som er listet over + manchego, et par oster fra lokalt ysteri, smakstilsatte brunoster(feks sjokobrun eller julekrydret), græddost ++. Det er kun blåmuggost og gammeloster som ikke kommer inn i hus her. Samt at jeg aldri finner en god parmesan i butikk så det spiser jeg kun ute
 
Jeg tenkte også over dette her en dag, blir mange [emoji85]
Nå har vi:
Vanlig Norvegia
Vellagret Norvegia
Skinkeost
Brunost
Snøfrisk
Fetaost
Blåmuggost
Brie
Parmasan
Cheddar
10 vi og da [emoji4]
 
Varierer veldig.

Kvitost
Brunost
Taffelost
Baconost
Krydderost
Parmesan
Blåmuggost
Cheddar.
 
Åå, skulle ønske jeg fikk tak i Gouda med urter her! [emoji39]
Liker du ikke den lilla babybel? Syns den er best [emoji4]
Ser aldri annet enn rød babbel i butikkene jeg, så der er det vi pleier ha når vi har det
 
Herrefred så mye ost dere har a [emoji23] her er d en Jarlsberg og en norwegia! [emoji23]
 
Gravid som jeg er så er alt som er spennende fjerna :bag:

Norvegia, fløtemysost og gräddost, samt 3 ulike tubeoster
 
3, av og til flere :)
Jarlsberg, Philadelphia og Gudbrandsdalsost.
Hender ofte at vi har brie og Gräddost.
 
Kun hvitost og brunost nå som jeg er gravid :p
 
2:
- Jeezly vegansk pizzaost
- Go Vegan skivet ost fra Synnøve Finden

Også Oatly påmackan (melkefri "kremost")
 
Norvegia hvit ost og noen tuber med smørost :)
 
Lettere gulost, Junior Fløtemysost, Kremost Krydder, Kremost Urter, Philadelphia Light, Mager skinkeost og Prim.
 
Back
Topp