Hvor lenge...

En tråd i 'Juli 2019' startet av Belka87, 10 Aug 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Sover barnet ditt på natten mellom hver mating?

  Her frustreres jeg litt over at lillegutt spiser like hyppig på natt som på dag. Går ikke mer enn 1,5-2 timer mellom hvert måltid. Slik har det vært i snart 2 uker :bored: Og så bruker han gjerne alt fra 30-45min på et måltid på natten.
  Til å begynne med tenkte jeg at det bare var snakk om økedøgn, for han har tidligere kunnet sove både 3 og 4 timer på kveld/natt. Ser for øyeblikket dog ikke ut som at han har noe planer om å gå tilbake til 3-timers intervall.
  (Han er forresten 4 uker nå)

  Andre som også har hatt veldig hyppige matinger på natt, hvor det går gått seg til og blitt lengre intervaller?
   
  Last edited: 11 Aug 2019
 2. Ruggla Flørter med forumet

  Mi er snart 5 uker og sover først ca 4 timer, deretter våkner hun ca hver 2.-3.time på natt for mat. Spiser ikke så lenge, max 10 min før hun sover videre. Sover seg gjennom bleieskift og, så virker som at hun skjønner at det er natt på en måte.. Nå skal det sies at hun ligger på puppen hele kvelden og bunkrer opp til natta. Har gitt mme etter pupp to kvelder, og begge gangene sov hun faktisk i 5 timer:angelic:
  Jeg fikk et tips en gang; at man bør amme hyppig på dagen, slik at barnet har behov for mindre på natta. Her spiser hun ca hver andre time på dagen, noen ganger oftere:)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Hørtes ut som en drøm :)
  Her spiser han hver 1,5 - 2 time gjennom hele døgnet. Prøvde en gang å gi han pumpet melk på flaske slik at han kunne spise så mye han orket, i håp om at han ikke ville spise på 3 timer da, men nei, som ei klokke, 2 timer senere skrek han etter mat :wacky:
  Håper det går seg til etterhvert. Er jo glad han ikke skriker på natt, men er dog slitsomt når man er våken halve natta for å mate :shy:
   
 4. Ruggla Flørter med forumet

  Huff, er slitsomt.. Man kan fort bli tullerusk bår man holder på slikt over tid..
  Du har ikke for mye melk? Sleit med dette med første.. Hun spiste hver 1.-2. time døgnet rundt. Ble aldri mett da hun fikk for mye formelk. Endte bare opp med hyppig amming og magevondt på lille. Nå får babyen samme bryst som sist dersom det går kort tid mellom ammingene -da får hun i seg tjukkmelka og holder seg mett :)
   
  • Enig Enig x 1
  • Informativ Informativ x 1
 5. Hjerteskatten Elsker forumet Julibarna 2019

  Her har det variert en del, men oftest har det gått max 2 timer fra ett måltid starter til han er sulten igjen.

  De siste to dagene derimot, har han sovet 3-4 timer og i natt 5 timer (hurra!) mellom den ene ammingen. Han er 31 dager gammel i dag :)

  Er så individuelt med den ammingen, men her merker jeg hvert fall at det er noen endringer nå etter 4 uker.
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Tror jeg har akkurat passe melk, får i allefall ikke ut mer enn ca 90-100ml når jeg pumper (før amming). Hvis jeg bare gir ett bryst blir han ikke mett og suger fingre og gråter så det koster etter.
  Får bare håpe det går seg til etterhver :)
   
  • Liker Liker x 1
 7. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019


  Høres ut som her, 2 timer fra starten på ett måltid til starten på neste.
  Håper han her er som din og begynner å sove litt lengre på natt snart :smiley-angelic001
   
 8. Meterem Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Huff, det må være slitsomt! :(
  Min får for det meste MME, så det kan ikke sammenlignes (har hørt at det metter litt mer?).
  Hvis han spiser godt om kvelden, går det 4-5 timer før han skal ha mat igjen. I går tok han siste slurk rundt midnatt, og så fikk han mat igjen ca klokken 5 i morges. Har ikke fått mat igjen etter det.
   
 9. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Er litt slitsomt til tider ja :(
  Men det må jo gå seg til etterhvert :bored:
  MME er tyngre fordøyelig ja, så de blir ikke like fort sultne igjen. Godt å høre at din sover såpass god på natt da, gjør nok godt for både mor og far :)
   
 10. Soskenlykke Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Er velsignet med et sovebarn denne gang, så han spiser bare 1 gang på natta. Men vil også anbefale det de sier over med å få han til å spise mest mulig på kvelden. Vekke og prøve å mate en ekstra gang før du legger deg. Melkeproduksjonen er ofte mindre på kvelden og, så har hjulpet å «presse» i de litt ekstra mat på kvelden på mine andre :)
   
  • Enig Enig x 1
 11. Belka87 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Julibarna 2019

  Han henger i puppen nesten hele kvelden allerede :wacky: han sover sjelden mer enn 15-30min i slengen på kvelden og vil bare spise. Tidvis ammer jeg vel så hyppig som 1-2 ganger i timen på kveld. Er nesten så jeg får lyst til å gi MME på flaske på kvelden av og til, men da ødelegger jeg jo for ammingen min, så er jo egentlig ikke noe alternativ det heller:meh:

  Får vente og se hvordan vektoppgangen hans har vært når vi skal på 6ukers kontrollen og høre litt med helsesykepleieren hva hun tenker :)
   
 12. Nette85 Glad i forumet Himmelbarn Julibarna 2019

  Her sover gullet fra mellom 23-24 til 5-tiden hver natt. En amming på enten en eller begge puppene rundt den tiden, kommer an på hvordan kvelden har vært, også sovner hun igjen. Vi våkner som regel da i 8-9tiden om at hun er litt urolig, men tar henne opp i sengen vår og vi sover videre i en times tid før det er tid for neste amming. Hun spiser mye på dagtid og spesielt kveldstid, så hun får fylt opp lageret til natten. Veldig deilig rytme vi har fått!
   
  • Liker Liker x 1
 13. Klussedull Forumet er livet Maiblomstene 2016 Julibarna 2019 Junibarna 2019

  Stort sett annenhver time døgnet rundt her og, iblant 3-5 timer i mellom hvis han sovner veldig godt. Storebroren var helt lik her, så var forberedt (han fikk flaske i tillegg), husker det bedret seg etter et par måneder. Før det begynte på igjen når han ble fire måneder :hilarious:

  Med storebroren begynte jeg naturlig å sove gjennom ammingene når han ble større husker jeg, ligger veldig tilbakelent og ammer (klarer ikke amme liggende), så da gikk det også fint. Samsover for å våkne minst mulig opp, da får jeg utnyttet søvnhormonene som utløses av amming, amming er skikkelig sovemedisin for meg (og heldigvis for ungene mine og :p ) :)
   
  • Liker Liker x 1
 14. Soskenlykke Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Ja da skjønner jeg det ikke går å amme hyppigere;p
   
 15. Suppegjøken Forelsket i forumet Julibarna 2019

  I starten spiste han hver 1-2 time hele døgnet. Nå er han fem uker og har hatt to døgn der han har sovet 3-4 timer spist og sovet 3 timer igjen. Og jeg krysser fingrene for at det fortsetter slik :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 16. Tiomor Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Eldste ammet hver 1,5-2 timer i 14 mnd. Sov ALDRI lenger før jeg kuttet nattamming. Nummer to sov iblant 5-6timer i stsrten, men ammet annenhver time på natt fra hun var 3mnd til hun var 2år, uten unntak.

  Minstemann er 3 uker og sover en sjelden gang 3 timer, stort sett ikke mer enn 1,5-2. Jeg blir uthvilt likevel :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden