Skal lage koldtbord/tapas til barndåpen neste søndag, så siden jeg skal lage alt så kansje det kunne vært greit å begynne FØR lørdagen...
Men hvor lenge før kan jeg lage diverse, skal ha div salater sånn som eggesalat, waldorfsalat...hvor lenge holder det seg i tette beholdere??
Hva med div wraps?
Dressinger?
disse bacondadlene?
Pasta salat?
Agurksalat?
Aioli?
Eggerøre?
Djevel-egg?
Og hvordan skal jeg få oppskjert frukt til å se frisk ut over natten?? skal lage fruktspyd...
Men hvor lenge før kan jeg lage diverse, skal ha div salater sånn som eggesalat, waldorfsalat...hvor lenge holder det seg i tette beholdere??
Hva med div wraps?
Dressinger?
disse bacondadlene?
Pasta salat?
Agurksalat?
Aioli?
Eggerøre?
Djevel-egg?
Og hvordan skal jeg få oppskjert frukt til å se frisk ut over natten?? skal lage fruktspyd...