Hvor lenge blødde dere i etterkant av ma?

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av N, mamma til 2 og til en engel, 6 Jun 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. N, mamma til 2 og til en engel Flørter med forumet

  Jeg hadde en medisinsk abort for snart 3 uker siden og blør enda litt. Det er veldig av og på hvor mye jeg blør. noen dager ingenting, andre dager veksler det fra en liten flekk på papiret når jeg går på do til en god del mer. Har i tillegg de siste dagene hatt litt verk over mage/rygg, litt mensaktige smerter. Begynner nesten å lure på om det er en slags mensen jeg har. Jeg forstod det slik på gynekologene på sykehuset, at når første mensen kom ville den bli kraftigere enn normalt og da får jeg ikke dette helt til å stemme. Fin form ellers, ikke feber eller andre symptomer på at noe er galt. Fått sjekket for uvi og det er det ikke utslag på.

  Stemte dette med kraftigere mensen for dere?
   
 2. Labbetussa Glad i forumet Marsipanene 2019 Himmelbarn ❤ Aprilbarna19 ❤

  Hvis det ikke har sluttet å blø før det begynner å øke igjen ville jeg ha tatt kontakt med sykehuset. Det sa de i alle fall til meg at jeg skulle gjøre da jeg reiste hjem fra sykehuset etter MA i går.
   
 3. Sara_v Elsker forumet MayDay2021

  Ikke MA her, men senabort i uke 23... jeg blør enda, og det er nøyaktig en mnd. siden fødsel/abort. Noen flere som blødde så lenge? Bør jeg kontakte lege? Jeg føler meg frisk. Tar jerntilskudd så lenge jeg blør.
   
 4. WCE Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene

  Har du vært på etterkontroll? Jeg blødde fortsatt 1,5 mnd etter senabort i uke 17. Det var litt rester, selv om jeg faktisk hadde fått mensen og hCG for lengst var negativ. Begynte å stusse over at jeg ikke stoppet å blø selv etter mensen, men fortsatte med småblødninger.
   
 5. Lilth Gift med forumet Junilykke 2022 Himmelbarn Assistert-jentene

  Senabort i uke 15, er 6uker siden fødsel og jeg har småblødninger enda.
  Jeg var til sjekk for 2 uker siden, de fant litt rester og jeg fikk en cytotek kur som ikke funket og beskjed om å bare vente..

  Har snakket med sykepleierne på Fertilitetsklinikken og skal spørre legen om å få en Proverakur for å få i gang mensen..
   
 6. Lilth Gift med forumet Junilykke 2022 Himmelbarn Assistert-jentene

   
 7. Foxtrot Flørter med forumet Himmelbarn

  Jeg hadde jevne blødninger eksakt en måned etter senabort i uke 20. Etter det hadde jeg noen småblødninger før jeg fikk kraftig mens seks uker etter aborten (fødselen). Jeg ble fortalt at blødninger i 6 uker var helt normalt.
   
 8. Frøknaa :) Gift med forumet Novemberbarna 19 Oktoberlykke 2019 Augustlykke 2022 ❤️

  MA og utskrapning i uke 12. Blødde endel i ca 2 uker så gikk det over til brun utflod. Ca 4 uker etter utskrapningen begynte jeg å blø igjen, regner med at det var mensen selv om det varte i 1,5 uke. Etter det var syklusen stabil igjen.
   
 9. Bukett Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Hatt to ma i uke 9, begge gangene blødde jeg ca 6 uker. Hadde så et opphold på noen dager før tr meldte sin ankomst.
   
 10. WCE Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene

  Var så heldig at vi hadde ettersamtale bare noen dager etter mensen var ferdig. Da så legen en tynn slimhinne som ved slutten på mens, men en rest helt øverst i livmora. Så da ble det hysteroskopi med fjerning av den resten uka etter.
   
 11. Lilth Gift med forumet Junilykke 2022 Himmelbarn Assistert-jentene

  Jeg begynte plutselig å fossblø i går, så nå håper jeg at siste rest kommer ut og at jeg er ferdig etter dette [emoji173]
   
 12. Sara_v Elsker forumet MayDay2021

  Skal på kontroll i neste uke. Synes blødningen avtok for et par uker siden, men nå har det tatt seg opp igjen.
   
 13. Sara_v Elsker forumet MayDay2021

  Altså... jeg blør fortsatt!! Det er over 8 uker siden nå. Det er betydelig mindre... men likevel.

  Skal på ferie om mindre enn tre uker. Og vurderer å kontakte sykehuset ang blødningen om en ukes tid. Mener det går an å få noe tabeletter for å stoppe blødning. Det blir mye bading på ferie, og jeg kan vel ikke bruke tampong enda...
   

Del denne siden