Hvor lang tid tar det og tine en langpannekake?

*UtspyttaLaban*

Forumet er livet
VIP
Har en kake liggende i frysen, den er delt opp i passe store stykker, så er ikke en hel langpannekake.

Har aldri fryst slikt før, så aner ikke når jeg må ta det opp for og tine det.

Skal jeg tine det på kjøkkenbenken, eller i kjøleskap?

Selskapet begynner kl 15.00 i mårra, når må jeg ta opp kaka?
 
Jeg vil tro det holder å sette den på kjøkkenbenken fra morgenen av =)
 
jeg tar alltid ut på morran .. tiner ganske fort.. 
 
Ja, det tar bare et par timer å tine den i rom temperatur. Ville også tatt opp på morgenen :-) Ev så ville jeg tina den i kjøleskapet.
 
Jeg ville tatt den opp i kveld og lagt den i kjøleskapet. Da beholder den også mer fukt slik at kaken holder seg saftig.
 
Back
Topp