Hvilken vogn har du/skal du ha?

En tråd i 'Mai 2018' startet av Sallys, 11 Nov 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. tbergm gutt desember 2013 Mailykke 2018

  Elsker min bugaboo Buffalo- skal bruke den nå å også til den lille som kommer i mai.
   
  • Liker Liker x 1
 2. *MissMe* Gift med forumet

  Det er liksom den jeg så for meg å kjøpe om jeg skulle ha en til, så ble rimelig skuffa da jeg fant ut at de er gått ut av produksjon... Får lete etter en brukt om det blir den vi bestemmer oss for. Når gikk de ut av produksjon?
   
 3. Turbotrolla Elsker forumet Mailykke 2018 Septemberbarna 2019

  Sånn jeg har forstått det så gikk dem ut av produksjon i år da disse nye kom. For vår der har der aldri vært ett alternativ med en annen vogn så da ble det kjøpt brukt. Krysser fingrene for at du finner en som er pent brukt :)
   
 4. Grågåsa Flørter med forumet Septemberlykke 2016

  Stokke Trailz selvfølgelig[emoji6]
   
  • Liker Liker x 1
 5. S-Ka Betatt av forumet

  Så godt å høre.. [emoji4][emoji4] hører mange si det, må bare få med meg mannen på planen min[emoji87] han synes den ser så «plastikk og skranglete» ut.. er det noe du kan avkrefte eller?[emoji87][emoji1317]
   
 6. VenterNr4<3 Elsker forumet Marsboere 2020

  Ble en Bugaboo donkey, såååå happy med den ❤
   
  • Liker Liker x 1
 7. Mammalicious Glad i forumet Mailykke 2018

  Anbefaler deg å dra og prøvetrille den før du kjøper. Vi hadde den til minste, men måtte selge den igjen fordi den knirket så vanvittig. Understellet er veldig «plastikk» i følelsen og knirket så høyt at barnet våknet av det på trilletur.
   
 8. Kooki Glad i forumet Mailykke 2018

  Har ikke jogga noe særlig med den nei, men det er veldig god demping på den, og ser på instagram at det er maaaaange som jogger med den! [emoji1] Og så er det jo et kjempepluss med håndbrems og store hjul [emoji106] Jeg har den pga jeg går veldig mye i terreng, er ikke så mange plasser å jogge her hvor jeg bor [emoji12] Jeg anbefaler den sterkt i alle fall!
   
  • Liker Liker x 1
 9. Hvilke krav har dere når dere ser etter barnevogner?:)
   
 10. Hoppetihopp Elsker forumet Mailykke 2018

  Har Bugaboo Buffalo etter første, eeeelsker den og skal definitivt bruke den videre. [emoji846]
   
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. KaliMa Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Jeg er ikke helt sikker ennå. Har hatt veldig lyst på en emmaljunga mondial/edge med klassisk understell, virker perfekt på vinterføre, som sovevogn og herlig med god plass. Samtidig virker den litt tungvind og stor hvis man skal ha med seg vogna i bil, skal på handlesenter, kollektivtransport ol. så jeg må litt i tenkeboksen. Må se an budsjettet litt også, så tenker vi drøyer til etter jul før vi tar noen avgjørelse
   
 12. Silda82 Elsker forumet Mailykke 2018

  Oi- den er kjip ja! Søsteren min har den og er såå fornøyd.. pluss at vi er så høye, så den passer perfekt til oss[emoji1360] Men sette må jeg sjekke opp...
   
 13. Mammalicious Glad i forumet Mailykke 2018

  Jeg har hørt om mange som er misfornøyde med knirkingen. De sa det faktisk på butikken når vi var der for å kjøpe ny vogn.
  Vi reklamerte og fikk helt nytt understell, men det var like ille.
   
 14. Joggejenta Mamma til Eva 09.10.14 <3 Mailykke 2018 Oktoberskatter 2014

  Hmmm, spørs om ikke jeg må ja en sånn til våren/sommeren :) Bor nært marka selv, og selv om Briovogna er god, så triller den ikke supergodt i terrenget...
   
 15. Silda82 Elsker forumet Mailykke 2018

  Da blir jeg lei meg! Den er så fin :)
   
 16. Kooki Glad i forumet Mailykke 2018

  Vil anbefale sterkt å prøve-trille en i alle fall [emoji4] Jeg hadde en Emmaljunga Super Viking som bagvogn, som også skal ha god demping og trille godt på alle underlag osv, men den kan ikke måle seg med MB’en altså... Så den solgte jeg, og kjøpte bag til MB’en istedenfor [emoji4]
   
 17. Symret Blir kjent med forumet

  TFK joggster III blir tatt i bruk for tredje gang :) Men tror jeg også skal kjøpe til bag til city joggeren vi har da TFK virkelig ikke kommer til å få plass i bilen denne gangen. 3 barneseter baki og hundebur til 2 hunder i bagasjerommet.. Håpløst :confused:

  Anbefaler forresten alle å kjøpe brukt! Vi gjorde ikke det på TFK men har sett etter hvert at det som folk selger nesten ikke vises at det er brukt. Noen bruker bare vogn til soving på verandaen for eksempel.
   
 18. Juli2015&Mai2018 Flørter med forumet

  Jeg har en noe eldre simo vogn som vi har arvet, med både sportsdel og bag, den ble brukt på hytta og som sovevogn med førstemann, veldig god vogn egentlig! Hadde også en emmaljunga vogn, den varte ikke lenge hos oss nei, fryktelig tung og treig å styre, skal jeg prøve det igjen blir det ihvertfall med snurrehjul fremme. Også har jeg en brio smile som jeg likte veldig godt, men har ikke prøvd den så veldig på snø, der ligger bagdelen enda uåpnet i pappeska så den blir som ny! Også har jeg en britax b motion 4+ som er kjempe kjekk når barnet blir eldre, da ryggen er veldig lang på den:happy: storebror er bare 2år så han bruker den enda litt;)
   
 19. Lillemirakel18 Andre møte med forumet

  Så langt står det mellom nxt90 og Bugaboo Buffalo. Bare å skrike ut om dere har erfaringer med disse :angelic:
   
 20. LillePernille Flørter med forumet

  Er det fremdeles mulig å få tak i brio smile? Brio generelt..
   

Del denne siden