Hvilken vogn har du lyst på?

En tråd i 'Januar 2016' startet av Sara, 2 Mai 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Jente292jenter Flørter med forumet

  Quinny freestyle :)
  Jeg har bilsetet fra forrige barn. Å disse får man tak i til en god pris brukt. Kan selvfølgelig ha sportdelen begge veier. Det er et must for meg!


  [IMG]

  [IMG]
   
 2. Jente292jenter Flørter med forumet


  Hadde sånn til mitt andre barn. Ble alt for stor og knotete. Men fy så nydelig :)
   
 3. Håperpåentil Forumet er livet VIP

  Vi hadde den vogna til eldste i ca 3 mnd. Den ble solgt på dagen når den tippet med ungen oppi. Har du vurdert en annen 3 hjuling? Tfk, mountain buggy eller city elite?
   
 4. Jente292jenter Flørter med forumet


  Ja vurdert de to andre. Pga pris har jeg tenkt mest på denne. Men så klart skal ikke pris gå på sikkerhet. Hvordan tippet den?? I hvilken situasjon?
   
 5. Håperpåentil Forumet er livet VIP

  De har ofte bl.a mountain buggy på salg. Ellers er finn.no eller bruktsalg på facebook gull :) Vi var på plantasjen og drev å så på planter når vi i sidesynet så vognen tippe helt plutselig. Hun satt til og med vendt mot oss så vektfordelingen skulle ha vært lik. Ikke hadde vi for mye på rattet heller.
   
 6. Jente292jenter Flørter med forumet


  Off a meg. Høres virkelig i bra ut. Hørt at vogner tipper. Men aldri om denne. Takk for tips!! Håper det gikk bra med datteren din:)
   
 7. Håperpåentil Forumet er livet VIP

  Var en veldig ekkel opplevelse, men heldigvis så gikk det fint med henne. Jeg solgte som sagt vognen dagen etter og kjøpte tfk. Var veldig fornøyd med den :) Lykke til i vognejungelen :D
   
 8. Attpåklatt2016 Venter nr. 3 i januar 2016

  Vi solgte også denne veldig fort, hadde den til nr. 2. Liten bag og ustødig vogn... Tfk er helt super, myyyye bedre plass i sportsdelen og kjempestødig i forhold. Nå får du multi-x bag som kan brukes som sete mot deg før du bytter til sportsdelen. Får den rimelig brukt på finn.
   
 9. Oioioi! Forumet er livet Oktoberskatter 2014 Desemberglede 2015

  Kan få kjøpa mi. Eg har svart babybag og mørkeblå sportsdel, har aldri hatt problem med at den har tippa :)
   
 10. 2store2små2katterog1imagen? Andre møte med forumet


  Jeg hadde basson vogn med nr 1. Kjempe fornøyd med den vognen
   
 11. Laura Elsker forumet

  Har en emmaljunga edge vogn som nå står i bhg og blir nok stående der. Har også en babyjogger city Elite som jeg elsker og kommer til å kjøpe bag til :)
   
  • Liker Liker x 1
 12. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Her, til glede for nye lesere
   
 13. snart3barnsmor16 Gift med forumet

  Blir en simo kombi på oss:) stor å fin bak, lett å handtere(ut å inn a bil) og super på asfalt, skogtur og grus:)
   
 14. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Det irriterer meg at ikke emmaljunga kan vise 2016-nyhetene på nettsiden sin, de er jo sluppet på en messe, forhandlerene skal angivelig ha fått brosjyre. Jeg har sett en del på nett, men jeg vil se alle fargene. Super nitro med lufthjul virket fint, men bare i tre mørke svarte, dystre, kjipe farger jo! Da blir det vanlig nitro super på meg, med noe mer spenstig enn mørkegrå. Rød eller lilla eller hva for noe spennende de har i år. Men de fargene er bare nevnt med navn, ikke vist bilder av. Jeg vil se!!!
   
  • Liker Liker x 2
 15. VenterPåLillesøster Betatt av forumet

  Vi var i butikken i dag og falt pladask for Bugaboo Buffalo.
  Bor i Bergen og kommer til å gå mest tur på asfalt i ganske bratte oppoverbakker og noe på grusveier. Lite snø og brøytekanter her på vestlandet, så tror denne skal passe oss godt.

  Noen som har erfaringer med denne vognen? Så langt jeg har sett på nettet ser det ut som de fleste har positive erfaringer med vognen. Utenom prisen da! :-O
   
 16. BærBaby16 BærBaby16

  Vi går for den samme. Syns den er så fin, og bare hørt positive ting om den.
   
 17. Perlefrø Betatt av forumet

  Jeg kommer ikke til å være så kravstor på vogn. Kommer nok til å kjøpe brukt. Mener det er en emmaljunga jeg har fått tilbud om faktisk. Å regner med den er god å bruke her i nord, for hun skrøt veldig av den! Skal heller legge penger i seng :p
   
 18. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Vi har ulike preferanser.

  Brukt vogn er jo slett ingen dum greie altså, men jeg bruker langt heller penger på ei vogn hvor kvalitet har en del å si for brukeropplevelsen, enn senga, hvor baby sover like godt i den billigste fra ikea?

  Våre sover dertil i vår seng det første året eller så, og deretter får den overta senga etter lillesøster, som har den etter storebror. Ikke den billigste på IKEA, men den er fra IKEA.
   
  • Liker Liker x 1
 19. Perlefrø Betatt av forumet

  Som du sier vi har alle forskjellige preferanser :) Og hadde jeg hatt økonomi til det skulle jeg gjerne ha satt meg ned og sett på hvilke vogner som finnes og funnet den helt perfekte. Men det får bli til neste gang :)
   
 20. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Ja, det er jo veldig greit at vi kan prioritere ulikt etter hva som er viktigst for oss.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden