Hvilken vogn har du eller ønsker å kjøpe?

En tråd i 'April 2017' startet av klatremusa, 26 Sep 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Anniemo Glad i forumet Aprillykke 2017

  Har kjøpt en bugaboo donkey brukt av en venninne, så da får storesøster også sitte på hvis hun vil. Men vi har ikke plass til å oppbevare to vogner, så da må trailzen selges. Skikkelig trist i grunn, for jeg elsker den vogna!
   
 2. Lulalei88 Glad i forumet

  Sniker fra juli.. har du brukt sportsdelen? Hvordan likte du den i så fall? :)
   
 3. Betty_G Andre møte med forumet

  Vi har kjøpt Thule urban glide, uten å hverken ha prøvd eller sett den annet enn på nett. Var veldig skeptisk til om bagen var liten, noe min helsesøstermor er veldig opptatt av. Men den var slett ikke av de minste. 80cm lang.

  Veldig fornøyd med ei vogn som kan legges godt sammen. Til og med bagen kan gjøres helt flat. Så vi slipper å kjøpe nye biler. I tillegg er den godt egnet en aktiv hverdag, med store hjul og demping. Gleder meg til turer i ulent terreng og joggeturer.

  Tror jeg kjøper en brukt Emmaljunga for å få en større bag til vinteren, primært for soving. Og så kan sportsdelen brukes som barnehagevogn når den tid kommer
   

  Vedlagte filer:

 4. Anniemo Glad i forumet Aprillykke 2017

  Sportsdelen på donkey eller trailz? Donkeyen har vi ikke tatt i bruk ennå, men trailzen er vi veldig godt fornøyd med. Ungen kommer høyt opp, og for meg hadde det ikke vært et alternativ med en sportsdel som ikke kunne snus begge veier. Den er selvsagt åpnere enn de tradisjonelle emmaljunga-vognene feks, men det har aldri vært et problem. Har en god og varm vognpose oppi :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Lulalei88 Glad i forumet

  Ja, var trailzen jeg tenkte på :) bra å høre! Hvor lenge tror du at du kan komme til å bruke den?
   
 6. Namia Glad i forumet Påskekyllingene 2020 Aprillykke 2017

  Nå har jeg satt babybagen på Babyjogger City Elite 2016 som jeg kjøpte til storebror i vår i fjor. Den ble veldig kjekk med bag på.
  Så vi har derfor begynt å ta i bruk Bugaboo Donkey som jeg kjøpte ny i desember (har den fremdeles bare med en sportdel på), til storebror. Og vi er kjempe fornøyd! Helt topp både på tur og på kjøpesenter. Men jeg må innrømme at jeg syns Babyjogger city elite er enda bedre på tur faktisk, for de som kun trenger plass til en.
   
 7. Anniemo Glad i forumet Aprillykke 2017

  Nei, nå må vi jo selge den, så jeg vet ikke :) Men så lenge hun trenger å bruke vogn kunne vi nok brukt den. Hun blir to år i april. Ser donkeyen er ganske mye smalere, så hun kommer nok eventuelt til å vokse fortere ut av den.
   
 8. Lulalei88 Glad i forumet

  Takk for svar :)
   
  • Liker Liker x 1
 9. Tredjemannpåvei** Forelsket i forumet

  Jeg har kjøpt emmaljunga nxt90F i dag :D Kjøpte bagen i hvitt skinn og sportsdelen i grå. Er litt leveringstid på den, får den i slutten av mars :D
   
 10. Kristin :) Forumet er livet Aprillykke 2017

  Oi, jamen godt at dere er ute i god tid da :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Kjærlighetsbarnet Forelsket i forumet Aprillykke 2017

  Uff, vi har vinglet masse mellom ulike vogner. Har siklet mest på Bugaboo Buffalo, men er ikke helt komfortabel med sittedelen. Tenk om hun ikke liker seg i den ergonomiske sittedelen? Kjedelig å selge vogna etter 6 mnd.
  Så vi tittet på Baby jogger city elite, men den synes jeg var så vinglete/skranglete. Et annet minus var ikke vendbar sittedel.
  Så tittet vi på Britax smile 2. Den har jo egentlig veldig mye av det samme som Buffalo. Bare ikke like "kult" design. Men kalesjen på bagen var veldig praktisk, den kan utvides, og det er myggnetting i bakkant. Kjekt om sommeren. Den blir relativt liten sammenlagt. Svingbare forhjul. Lett tilgjengelig handlekurv. På sittedelen kan beina justeres slik at det går an å ligge flatt, samtidig som beina kan være nedover. OG det finnes bilstoladapter til Maxi cosi. Samt at prisen er mye hyggeligere enn Buffalo. 6700 kr for full pakke. Det er ikke så ille. Så da ble det en Britax smile 2. Gleder meg til å få den! :)
   
 12. sportymami Andre møte med forumet

  Bugaboo donkey, det blir 20mnd mellom mine to :)
   
 13. Nasken Forelsket i forumet

  Vi har kjøpt (eller fått da) Bugaboo Buffalo svart understell med grå kalesj og grått trekk over bagen :)
  Hvorfor?
  Primærgrunnen er vel at mine foreldre insisterte på å kjøpe den til oss. De skulle kjøpe vogn, og min kusine har visstnok denne. Da hun demonstrerte hvor brukervennlig den var, var de solgt. Så da spurte de rett ut om ikke vi ville ha en sånn, og jeg bare... "er dere klar over prisen på den vogna?" De har visstnok spart opp endel penger til vogn, da de har ventet fem år på å bli besteforeldre :p Så da takket vi pent ja til det! Det var jo førstevalget vårt, men hadde aldri tatt oss råd til den selv. Den er ekstremt brukervennlig og passer vårt bruk veldig godt:) Dessuten får den plass i den lille Ford focusen vår :hilarious:
   
  • Liker Liker x 2
 14. Aprilgutt Glad i forumet Aprillykke 2017

  "Prøvekjørte" en baby jogger city elite i dag og er helt solgt. Alt var så enkelt. Låse forhjuletil "vips". Klikke løs hard bag "vips". Slå sammen vogna, var enklere en vips. Eneste var at jeg syntes den var litt høyt opp fra bakken. Noen som har mer erfaring?
   
 15. Aprilblomst17 Blir kjent med forumet

  Ble en stokke trailz på oss. Var så heldige å svoppe innom babyshop samme dag som de ville ha ut utstillingsmodellen! Den virker god og enkel å kjøre og solid. Liker ogaå at bebis kommer litt opp i høyden og at man kan ha apirtsdelen begge veier. Har ikke kjøpt bag-delen enda, og usikker på om vi skal kjøpe helårs vognpose eller en vårpose og en vinterpise..og ikke minst..hvor i alle dager vi skal oppbevare alt..
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 16. Marslykke<3 Glad i forumet Marsboerne2017

  Stokke trailz selvfølgelig :) kan ikke skjønne noe annet valg jeg :)
   
  • Enig Enig x 2
 17. Tredjemannpåvei** Forelsket i forumet

  Emmaljunga nxt90f :D bag i hvitt skinn og sportsdel i grå:D
   
 18. Bondekona Flørter med forumet

  Siklet lenge på classic versjonen av bugaboo buffalo, men samtidig var jeg ikke heelt sikker på at det var riktig vogn for oss. Så jeg spurte etter råd på ei barnevogngruppe på facebook, og kom frem til britax go next. Den var i tillegg på tilbud, så fikk den for under 8000kr, det føltes litt godt, siden jeg hadde beregnet å bruke 12500kr på buffalo...
  Er i alle fall veldig fornøyd, og gleder meg til å prøve den! :D
  vogn.jpg
   
 19. Aprilgutt Glad i forumet Aprillykke 2017

  Hurra!!! Endelig er det min tur :joyful: på vei for å hente vogn nå. Baby jogger city elite. Brukt i 4 mnd bare. Uten hardbag da, men det skal vi klare å finne. Spent, og gleder meg til å trille den hjem etterpå :happy: da mangler kunnskap seng og hardbag :hilarious:
   
 20. Aprilgutt Glad i forumet Aprillykke 2017

  Vogna var helt strøken! Kan ikke se at den har vært brukt, men det har denoe jo nesten ikke blitt heller. Fikk med både garantier og kvitteringer! Stolt og fornøyd triller jeg nå hjem :happy:
   

Del denne siden