Hvilken melk drikker dere/ungene?

En tråd i 'Matforum' startet av Sara, 29 Mai 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kawa Flørter med forumet

  Havremelk. Både som drikke og til matlaging, bruker da oftest den blå fra oatly. Oatly sjokomelk koser vi oss med innimellom.
   
 2. Ceccii86 Forumet er livet Desemberlykke2017 Snøfnuggene 2018

  Vi drikker ekstra lettmelk (vet den ikke heter det lengre), hun lille drikker MME (nan sensilac).
   
 3. Høst Forelsket i forumet Septemberhjertene 2018

  Jeg foretrekker skummet melk, men bruker det stort sett bare til smaksatt melk/iskaffe.

  Til ungen kjøper jeg vanligvis H-melk siden det visstnok skal være best mtp. vekt/metthetsfølelse, hun får velge selv om hun vil ha vann/melk/saft til måltidene og velger stort sett vann, men drikker et glass melk kanskje annenhver dag + bruker melk til frokostblanding.
   
 4. Bukett Forumet er livet Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Ekstra lettmelk :) jeg er veldig glad i melk og drikker det hver dag.
   
 5. Juliii Gift med forumet Vi som prøver :)

  Jeg drikker som oftest melk til uansett hva jeg spiser. Elsker melk :smug:. Å da er det bare lett melk jeg drikker for klarer ikke å drikke h-melk uten å bli kvalm :wideyed:
   
 6. AG Flørter med forumet

  Her drikker mann og sønn h-melk og i mat bruker vi stort sett laktosefri. Om manne hadde kunnet tror jeg han hadde drukket melken rett fra tanken på en går.
   
 7. Tefruen Gift med forumet

  Jeg drikker aller helst havre, mannen foretrekker soya, eldste på snart ni veksler mellom soya og havre, hun på 4 drikker vanlig kumelk, han på 2,5 mnd drikker mm.
   
 8. Cosacita Forumet er livet

  Vi varierer litt. Skumma, ekstra lett med D-vitamin og lettmelk. En sjelden gang helmelk. Jeg drikker nesten aldri melk lenger, men mannen og ungene er glade i det.
   
 9. Cosacita Forumet er livet

  Spør sikkert dumt nå. Smaker havre-og soyamelk veldig annerledes enn vanlig melk, og hvor like er er havre og soya på smak?
   
 10. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  De smaker helt annerledes ja
   
 11. Tefruen Gift med forumet


  Havre har kanskje en litt emmen smak før en blir vant til den. Soyamelk har en helt egen distinktiv smak som ikke ligner noe annet. Og enten liker man det, eller så liker man det ikke. Jeg har likt soyamelk frem til nå, men syns faktisk den er for søt.

  Favoritten er egentlig ren mandelmelk, eller blanding av havre og mandel. Men det er dyrere enn havremelka, så kun en gang i blant.
   
 12. Cosacita Forumet er livet

  Takk for svar. :)
   
 13. VioAur<3 Elsker forumet August 2018

  Jeg eeeeelsker å drikke melk og kan gjerne velge det om jeg er tørst. Vi drikker lettmelk, den turkise varianten og det spiller ingen rolle om det er q-meieriene eller tine sin :) kan drikke alle typer, men er blitt den vi kjøper :) de andre i huset drikker den om de drikker :) bruker også denne i mat om jeg skal ha melk i maten:)
   
 14. Magica87 Gift med forumet

  Vi drikker kun lettmelk.
   

Del denne siden