hva vet dere

tafas

Elsker forumet
snuppa blir 1 år til helgen[:)], har tenkt å lage budapestkake, gullrotkake, bløtkake, boller, muffins i tillegg til middag[:D], vil gjerne lage alt noen dager foveien, men er litt usikker om det lar seg gjøre uten å ødelegge smaken eller pynte på dem... hva vet dere kan tåle å stå FINT i kjøleskapet en dag eller 2 før store dagen???[8|]takker masse om svar[:)]
 
boller og muffins kan du lage i god tid i forveien og fryse ned for så å ta det opp og pynte.
Gulrotkake og bløtkake ville jeg nok laget samme dagen[:D]
 
Gulrotkake og ostkake blir bedre av å stå litt, så det ville jeg lagd først. Bløtkake må være ferskest. 
 
Gulrotkake og ostekaka kan du fint lage dagen i forveien.Bløtkake også,men da bør du ha et tett lokk over den,jeg syns ofte bløtkake er best hvis den har fått stå dynket og bløtgjort seg 1 dag[:)]
 
ORIGINAL: Daizy

Gulrotkake og ostekaka kan du fint lage dagen i forveien.Bløtkake også,men da bør du ha et tett lokk over den,jeg syns ofte bløtkake er best hvis den har fått stå dynket og bløtgjort seg 1 dag[:)]

takk for svar, hva med budapestkake?
 
ORIGINAL: Ihne

Hvor mange skal du ha på besøk[:-][:D] Det var da voldsomt til kaker. [:D]

Jeg synes bløtkaka er best om den lages kvelden i forveien.
Hadde jeg vært deg hadde jeg laget alt dagen i forveien.
Boller og muffins kan jo fint fryses.

8 voksene, 6 barn
 
Back
Topp