Hva tåler ikke barnet ditt?

En tråd i 'Amming og ernæring' startet av Eia7, 9 Jul 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. 2725020070603 Flørter med forumet

  Jeg har snart termin og skal forhåpentligvis fullamme denne gangen. Men så lurer jeg på hva deres barn har reagert på av ting du har spist? Hva måtte du holde deg unna for at barnet ikke skulle få magevondt?
   
 2. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Jeg spiser alt, har aldri merket noe på noen av ungene (har seks). Det er svært lite som faktisk går over i melka, og magevondt hos baby skyldes som oftest et umodent tarmsystem, og ikke det du spiser.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Klussedull Gift med forumet Maiblomstene 2016 Julibarna 2019 Junibarna 2019

  Enig med hun over, med enkelte unntak er det stort sett tilfeldigheter som gir magevondt.

  Koffein, kunstig søtning og alkohol går over i melka og kan gi reaksjoner. Også skal man være forsiktig med enkelte typer fisk og viltkjøtt mtp opphopning av tungmetaller (står oversikt over hvilke det gjelder på matportalen.no).

  Har i perioder levd på cola zero og sjokolade her :p

  https://ammehjelpen.no/artikkel/99/Hva-kan-du-spise
   
 4. Cadillac Forumet er livet August 2018 Sommerfuglene

  Signerer også de over her. Jeg opplevde aldri at de reagerte på noe; hverken løk eller jordbær og slike ting som for 10-12 år siden liksom skulle være «verstinger». Ikke har de reagert på kullsyre etc heller, men nå drikker jeg jo nesten bare ting med kullsyre, feks taffelvannet til Rema1000, så de får det jo inn med navlestrengen! :p Om det bidrar, vet jeg ikke, men sol sagt er det helst et umodent fordøyelsessystem som gir dem plager, fremfor noe annet.
   

Del denne siden