Den siste uka har jeg klart å spise litt mer variert og forskjellig mat enn de foregående ukene, så det har gått i ca det her:
Frokost: Havregrøt kokt på melk med jordbær og rips (bær er sååå godt)
Lunsj: To grovbrødskiver med smør og brunost
På café: Et glass eplejuice og en halv skolebolle
Mellommåltid: To grønne epler og en kopp sjokolademelk
Mens middagen ble laget: Et pitabrød, helt plain
Middag: Tomatsuppe fra bunnen, med litt pastaskruer og ett egg
Kvelsmat: En grovbrødskive med smør og brunost og en kopp sjokomelk
Blir altså sulten etter en-to timer uten matinntak, så små og hyppige måltider hjelper mot kvalmen for meg. Mengden mat frokost til middag er ca den samme som før graviditeten nå, hvor kveldsmat-måltidet er det jeg spiser ekstra. Har ikke spist kveldsmat siden jeg var kanskje ...10 år? Haha
Men nå må jeg ha det, ellers våkner jeg heelt skrubbers midt på natta.