Hva spiser dere på julaften?

FruFrøken1991

Forumet er livet
Februar 2014 - Skjult forum
Januarhula 2014
Februarlykke 2016
Vi spiser ribbe, medisterkaker og julepølse med tilbehør. Jeg har krydre ribba i dag, mulig jeg steker den i morgen. Har begynt på sausebruning også. Har aldri ligget så godt an før :p
 
Ribbe [emoji7]
Mamma og stefar lager pinnekjøtt også, så må jo smake på det og [emoji87]
 
Ribbe. :)
 
Ribbe, medister kaker og pølser. Skal bort så slipper det. Men der er den ene halvparten vant til torsk så blir begge deler i år.
 
Ribbe, julepølse og medisterkake[emoji39] så blir det hjemmelagd karamellpudding til dessert[emoji7]
 
Pinnekjøtt, medisterkaker og julepølse m/tilbehør + riskrem til dessert.
 
Ribbe, pinnekjøtt, julepølse og herlig tilbehør. Til dessert har vi riskrem, dronning Maud pudding og gelé til barna.
 
Pinnekjøtt, nepestappe og poteter :)
 
Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, skinke og pinnekjøtt med en haug med tilbehør :)
 
Ribbe, medisterkaker og julepølse. Riskrem til dessert. :)
Vi feirer hos svigermor, så i dag kan jeg "hvile på laurbæra". :D
 
Ribbe og pinnekjøtt :D
 
Vi skal feire hos mannens familie i år og det spiser de ribbe.
Hos min mor har vi alltid spist kalkun på julaften.

Feirer vi hjemme hos oss pleier vi også å spise ribbe. Jeg kunne egentlig tenke meg pinnekjøtt, men mannen liker ikke dette, så det blir nedstemt :p
 
Når vi feirer i Norge blir det gjerne full pakke, med ribbe, pinnekjøtt, julepølse, medisterkaker, kålrabistappe, poteter, rødkål og surkål - og sikkert mer, mannen lager det meste.

Når det feires i Frankrike er det oftest villsvin.
 
Back
Topp