Hva slags mat/drikke/snacks hadde du i fødebagen?

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Baby snart?, 12 Okt 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Baby snart? Gift med forumet Novemberlykke 2018 Himmelbarn Assistert-jentene

  Hva ble spist/drukket under fødselen? Hva fikk du på sykehuset og hva hadde du med? Var det noe spesielt som fristet under fødselen og hva klarte du å få i deg? Lurer på hva jeg skal ta med... Er vel ikke tilgang til kjøleskap på fødestua, regner jeg med...
   
 2. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Ha med noe lite, type små kjeks og sjokoladebarer. Jeg rakk nesten ikke tygge noe mellom riene, så var greit det gikk fort å spise. De serverte meg noe middagsmat også siden jeg var der så lenge, men det klarte jeg ikke å spise, ble bare kvalm av det. Jeg hadde med havrekjeks uten noe sjokolade eller annet oppi, syns det var enklest å spise. Mannen hadde med en yoghurt til meg, det var umulig å spise.
  Ellers fikk jeg saft på sykehuset, og de blanda den veldig sterk, så måtte be om mer vann i safta.
   
 3. Kakemonster88 Trives på forumet :) jentene i juni13 VIP Januar 2017

  Hadde med pepsi max, kjeks, bananer, potetgull, gifler :) Lett å spise :p Fikk brødskiver på sykehuset :)
   
 4. Eliz92 Forumet er livet Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Februarlykke 2015 Januar 2017

  Fikk saft og vann på sykehuset. Hadde vell pakket ned noe ostepopp. Men for meg så var ikke mat og drikke i tankene under fødselen. Mentalt var jeg ikke til stedet før 10 cm.
   
 5. Babynrto Forumet er livet Marsboerne 20 18 Febbisbebbis'18

  Hadde med meg sportsdrikk og iste som drikke. Noen barer, sjokolade og potetgull som snacks. Gikk alt for fort til at jeg rakk å spise det under fødselen, men drakk litt av drikken. Også var det digg å ha det til etterpå [emoji4] fikk saft, vann, brødskiver og yoghurt på sykehuset [emoji4]
   
 6. Baby snart? Gift med forumet Novemberlykke 2018 Himmelbarn Assistert-jentene

  Takk for gode tips! Tar gjerne imot flere! :)
   
 7. Ceccii86 Forumet er livet Desemberlykke2017 Snøfnuggene 2018

  Husker ikke hva jeg hadde med. Men spiste uansett ikke noe av det. Fikk alt av mat og drikke på sykehuset. [emoji4]
   
 8. Skjermtrollet Forumet er livet ❤ Aprilbarna19 ❤ Januar 2017

  Jeg hadde Pepsi Max, kjeks og sjokolade. Spiste ingenting under fødselen da jeg kastet opp i ett, men du verden så godt det var å ha snacks som var enkel å spise når jeg skulle håndtere en nyfødt på barsel.
   
 9. tulips Gift med forumet

  Har egentlig hatt nok med riene under fødsel, så har ikke fått spist noe særlig. Under første fødsel fikk jeg i meg en sjokolade etter at epiduralen ble satt. Spiste ingenting under andre fødsel, men da hadde jeg med meg maaasse sjokolade [emoji23] Jeg visste jeg ikke kom til å få bruk for det under fødselen, men jeg visste at jeg kom til å sluke det i meg etter fødsel og dagene etter [emoji85] Hadde med muslibarer også.
   
 10. Mamma til mini Flørter med forumet

  Hadde med kjeks (både søte og salte), brus, sjokolade. Ingenting ble spist under fødsel, siden det skjedde så fort. Fikk saft med en gang etterpå. På barselavd fikk jeg brødskiver til frokost, brødskiver eller grøt til lunsj, og varm middag. Og det eneste jeg spiste av det jeg hadde med meg var sjokolade.
   
 11. 2725020070603 Flørter med forumet


  Hadde med sjokolade første gang, men ble ikke spist. Hadde mer enn nok med å føde!! Hadde overhodet ikke matlyst i en slik situasjon. Fikk saft på sykehuset, som forsåvidt smakte godt.
  Med nr 2 droppet jeg å ta med noe. Fikk saft og skiver etter fødsel, og det var godt nok :) mannfolket kjøpe sjokolade til meg dagen etterpå, når matlysten tok seg opp ;)
   
 12. Terne Rugeklar!! *MIA* Maiblomstene 2016 Novemberlykke 2018

  Hadde med noe sjokolade men orket ikke spise noe. Tvang nedpå en næringsdrikk som var lunken og smakte grusomt med nr 1 (fikk på sykehuset, de beklaget at den ikke var fra kjøleskapet - de pleide å ha det). Hadde med en med sjokoladesmak med nr2 men da trengte jeg den ikke (kortere fødsel). Drakk litt saft. Tar med en slik drikk denne gangen også, bare i tilfelle...
   
 13. FruFrøken1991 Forumet er livet Februar 2014 - Skjult forum Januarhula 2014 Februarlykke 2016

  Hadde ikke med noe, rakk ikke å tenke tanken engang
   
 14. BMC Februar 14's Miss Skravle Februar 2014 - Skjult forum Tilgangsansvarlig VIP ♡Junigull 2016♡

  Hadde med noe snacks og slikt, men ingenting ble spist under fødselene. Spiste det mens jeg lå på barsel da :p
   
 15. Bollebaker87 Elsker forumet Septembergull'17

  Hadde med nøtter, New energy og en gatorade. Klarte ikke å få i meg noe under fødsel annet enn litt vann og lunken energidrikk fra sykehuset. Fikk ikke i meg noe mat før kvelden ca 12 t etter fødsel. Da var det fiskekaker til middag på barsel.
  Husker det var helt sykt godt :p
   
 16. AnneS Forumet er livet VIP Desemberlykke2017

  Energidrikk, salte kjeks, litt sjokolade. Spiste kjeks og drakk energidrikk under fødsel, sjokoladen forsvant på barsel :p
   
 17. Kengu Forumet er livet VIP

  Sjokolade og nøttter
  Vann
  Men det lå igjen i bilen
   
 18. mamma 30.01.08 Glad i forumet

  Hadde ikke noe med meg. Liker ikke lunken drikke, men man får jo mat og drikke på sykehuset. Ville ikke ha noen ting annet enn vann under mine 3 fødsler.
   
 19. Aaavinter Elsker forumet Oktoberfruene 2018

  Hadde med meg bixit fullkornsbarer med blåbær, kviklunsj (4stk) og safarikjeks, + en brus til samboer og en brus til meg og vannflaske til neg selv.

  På sykehuset fikk vi brødmat som vi kunne hente på kjøkkenet/buffet når vi ønsket, der var også saft og juice.

  Vi dro på sykehuset i 6 tiden på morgen og jenta var ikke født før natta etter, så det var godt å ha litt kjeks og brus med seg som jeg og samboer kunne holde energien igang med. Vi brukte ikke alt under fødsel, men noe ble brukt i barselen.

  Jeg hadde planer om å kjøpe noen druer også p ta med men det rakk ikke jeg flr fødselen startet.:)
   
 20. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februar 2020

  Yoghurt, Pepsi Max, vann, nøtter og proteinbarer. Spiste ingenting under fødselen (utenom en kvart banan jordmor insisterte på at jeg skulle spise) men spiste all mens vi var innlagt på barsel.
   

Del denne siden