Hva slags kjøtt bruker dere i stroganoffgryte?

anahen

Gift med forumet
Ja, det lurer jeg på.
Vi skal ha noen gjester til helgen, og tenkte jeg skulle lage det fra bunnen av. Men hva bruker dere av kjøtt?

Sleng gjerne med en bra oppskrift også[;)]
 
Mannen min lager en kjempe god biff stroganoff :) Funker også med kjøttdeig/karbonadedeig.


600 g biffkjøtt i strimler
1,5 stk hakket løk
70 g smør til bruning
1 ts salt
1 ts pepper
4 ss tomatpuré
100 g frisk sjampinjong (om ønskelig)
1-2 dl kjøttkraft (kok ut etter bruning og gjerne med kraftterning)
2 dl fløte

Veldig god og enkel!
 
Jeg bruker mørbra, liker det kjøttet best + at jeg bruker kjøttdeig i for å få litt fylde, bruker også annanas + saften for å friske den opp og masse hakket hvitløk.. ÅÅÅÅåååå nå fikk jeg lyst på det.. hmmm blir nok det i morgen ja hehe. med coscos til.
 
hehe jeg bruker pose metoden [8D]

men har som regel i biff strimler.
 
ORIGINAL: siljepia

hehe jeg bruker pose metoden [8D]

men har som regel i biff strimler.



Det gjør jeg også, men har i fløte, rømme, fersk champignong osv osv.. Ikke noe galt i det.. Jeg har tilogmed gått på kokkeskole hehe.
 
Biff! Trodde det var det som var vanlig jeg [:)] Jeg bruker den oppskriften med Toro-pose. Der står jo alt du trenger å kjøpe og gjøre bakpå. Kjempegodt med potetmos![:)]
 
bruker alltid bare kjøttdeig jeg.. også isedenfor all melka melk har jeg 1 boks creme frache oppi..
ellers fersk champignion og løk..
 
Da har jeg kjøpt inn masse biffkjøtt[:)]
Håper det blir vellykket i morgen!
 
Back
Topp