Hva kler du barnet i?

En tråd i 'Livet med barn 1-5 år' startet av Moderator Kristin, 11 Okt 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Moderator Kristin Elsker forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Hvilke type klær liker du å kle barnet ditt i?

  Ull? Bomull?
  Pent eller praktisk?
   
 2. |Frosken| Juni12s hobby/håndarbeider Junibarna 2015 VIP

  Praktisk og pent, praktisk kommer foran pent. Minsten i barnehagen bruker ull og bambus, skolebarna bruker det de selv ønsker, så blir mest bomull, bortsett fra når vi skal være lenge ute ( uteskole, turer ol).
   
 3. Mama Bear Forumet er livet Maiblomstene 2016 Julibarna2014

  Jeg vil si pent og praktisk, men det aller viktigste er mykt, behagelig og herlig for gutta å løpe, hoppe, klatre og krabbe rundt i. De går aldri med skjorter eller slikt, så noen vil kanskje si at det er mest praktisk. Sender de aldri avgårde med hull eller flekker. Får daglig kommentarer fra de i bhg. om at jeg har svart belte i shopping. :p De kommer ofte til meg for å spørre hvor jeg har kjøpt saker. Sååå hyggelig. :happy:

  Fra oktober til april går de kun i ull, da Hust & Claire. Fantastiske plagg! ❤️
   
 4. K+N=ML Forumet er livet

  Fint og praktisk og aller helst bomull. Ingen av oss er så glad i ull. Men vi velger Hust&Claire sin ull når vi bruker det, da jeg synes den er veldig fin. Og iom at han har atopisk eksem, så går denne fint på huden.
  Gutten min liker ikke joggebukser, så vi bruker myke og gode jeans, aller helst levis sine, som er favoritten. Han går gjerne i skjorter og cardigans og liker selv å pynte seg litt.
   
 5. Kengu Forumet er livet VIP

  Velger selv ;)
   

Del denne siden