Hva jobber dere som jenter, eller er du student/hjemmeværende?

En tråd i 'Mai 2012' startet av Bettamor venter nr 3, 26 Sep 2011.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. aprildori Andre møte med forumet

  Jeg er blitt student igjen etter flere år som frisør! 
   
 2. Timar Betatt av forumet

  *poff*
   
 3. Sommernurkftw Elsker forumet MayDay2021 Februarbarna 2020

  <--sykepleier <3
   
 4. sakkosekk Betatt av forumet

  Jobber 100 % og tar master... prøver i allefall :)
   
 5. xhegex Blir kjent med forumet

  Jobber 100 % som sosionom i voksenpsykiatrien
   
 6. glitter Blir kjent med forumet

  Jeg jobber 100 % som utøvende musiker.
   
 7. advoh Andre møte med forumet

  Til vernepleier som jobbar med utviklingshemma og psykiatri:
  Kva er det som gjere at du vert sjukemeldt???
  Lurar litt for eg skal begynne i likedan jobb neste veke......   
 8. venter-en-attpåklatt Blir kjent med forumet

  Hei. Jeg driver en egen kantine for kontoransatte ved en stor bedrift. Jeg jobber i 100% stilling, og håper jeg slipper å bli så dårlig at jeg må være hjemme. Stortrives i jobben min! Men nå går jeg selvfølgelig å gulper hele dagen..
   
 9. nemoen Glad i forumet

  Jeg er faktisk voksen lærling i europris og har 2 og noen måneder igjen i lære... Blir jo utsatt av permisjonen da men :) er jo 100%
   
 10. Fitness Forelsket i forumet

  Jurist, og jobber med noe relatert til det
   
 11. squakky Elsker forumet

  Jeg jobber på lageret på sykehuset. Og jobber for meg selv som hud-, kropp- og muskelterapeut. Men det tar jeg nok pause ifra straks. Pga bekkenløsing blir jeg nok sykemeldt fra lageret også, men jeg holder fast så lenge jeg kan :)
   
 12. *ønske_om_nr2* Glad i forumet

  er selvstendig , selger 100% innen for alarmer og brannutstyr, markedsføring innen for et annet sted som går i når dem trenger meg. 

  Samt prøver å gå skole på nett.
   
 13. ..123.. Betatt av forumet

  Jobber som lagersjef i oljeindustrien, en jobb som ikke akkurat begrenser seg til 8 timer dagen kan man si.. Har hatt noen tøffe uker nå med et par dager på jobb, og ellers har jeg måtte vært hjemme. Er så dårlig at jeg ikke kan beskrive det engang.. 
  Litt vanskelig å forklare mine ansatte hva som foregår, vet ikke hvor lenge de tror på virus.. hehe
   
 14. ColgateSmile Glad i forumet Oktoberfruene 2018

  heltidsstudent emoticon
   
 15. Lykkemamma1 Glad i forumet

  Jobber som kokk, å trives veldig med det. Så håper jeg klarer å jobbe lenge denne gangen. Men noen dager tviler jeg ganske sterkt.
   
 16. Linnkri Betatt av forumet

  Jeg jobber som rådgiver i eget konsulentselskap
   
 17. Ket Forelsket i forumet

  Jeg er 100% student
   
 18. Bergie Glad i forumet

  Jeg er sykepleier og jobber 3 delt turnus i akuttmottak, ja det er jo en relativt stressende jobb og man er jo ekstra sliten som gravid.  Men ikke noe problem å jobbe selv om man er gravid.
  Syns veeeeldig mange er sykemeldt her, synd... Graviditet blir nesten sett på som en sykdom for tiden, spesielt i helsevesenet siden det er så mange kvinner, kvier meg til å si at jeg er gravid, fordi da tenker de vel sitt. Men jeg var ikke noe sykemeldt sist og har ingen planer om det nå heller... var like sliten sist også....
   
 19. kpha Glad i forumet Februarlykke 2016

  Jeg jobber 50% i butikk og resten pluss litt til som vikar i barnehage :)
   
 20. ..123.. Betatt av forumet  Bergie skrev:
  Syns veeeeldig mange er sykemeldt her, synd... Graviditet blir nesten sett på som en sykdom for tiden, spesielt i helsevesenet siden det er så mange kvinner, kvier meg til å si at jeg er gravid, fordi da tenker de vel sitt. Men jeg var ikke noe sykemeldt sist og har ingen planer om det nå heller... var like sliten sist også....


  Mener ikke å være irritabel her altså, men følte kanskje den kommentaren var litt vel kvass? Jeg har ikke det inntrykket av at helsevesenet ser på graviditet som en sykdom, men at de er veldig forståelsesfulle når man forklarer hvordan man har det. 
  Skulle veldig gjerne vært i jobb hele tiden selv, og jeg prøver hver eneste dag. Desverre har jeg lang vei til toalettet på jobb, og har derfor ikke rukket frem ett par ganger. Ikke særlig kult å forsøke forklare de på jobben at "neida, jeg er jo ikke sjuk" og samtidig ikke fortelle at man er gravid. 
  Er heller ikke så lett å komme seg på jobb når man kaster opp 5-10 ganger om dagen, og er så dårlig, trøtt og utmattet at selv det å kle på seg klær kan være en kamp. 
  Alle opplever sine svangerskap forskjellig, gudene skal vite at mitt til nå er beinhardt, mens andre igjen har det kjempe fint. Skal være forsiktig med å dømme andres dagsform utifra sin egen. 
   

Del denne siden