Hva jobber dere med?

En tråd i 'Mars 2016' startet av moonpie<3, 19 Okt 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. moonpie<3 Flørter med forumet

  og hvordan fungerer dere på jobb nå? sykemeldt eller ikke, endret arb oppgaver?
   
 2. Kosemutter Elsker forumet Marslykke 2016

  Jobber som sykepleier i hjemmebasert omsorg. Fungerer godt i 100% stilling nå. Unngår å gå til de som røyker inne, ellers har jeg foreløpig ikke behov for ytterligere tilrettelegging. Regner med å bli gradert sykemeldt mot slutten, da det er tunge og til tider svært stressende arbeidsdager. Forrige svangerskap kunne jeg prioritere jobb da jeg ikke hadde barn fra før. Nå kommer mini først, og med en gang jeg føler at energien ikke strekker til, både på jobb og hjemme, vil jeg redusere arbeidstiden.
   
  • Liker Liker x 1
 3. moonpie<3 Flørter med forumet

  Så bra. Er også i 100% ennå, men begynner å kjenne at jeg ikke har samme energi som for bare noen uker siden.. er uke 22 nå:)
   
 4. LilleNea Elsker forumet Marslykke 2016 FebbisBebbis2021 ❄️

  Jobber som pedagogisk leder på avd med barn fra 2-5 år. Jobber enda 100%, og har begynt mer å tilrettelegge dagen selv, med å la andre ta påkledning, matlaging etc. Men er ikke lett når en fungerer som leder, da blir det liksom til at jeg tar det hvis ingen andre gjør det..
  Men kjenner godt at dagene ikke er de samme som før. Nå gikk jeg 20% sykemeldt av andre årsaker før jeg vart gravid også, så kjenne på kroppen deg også...
   
 5. Kosemutter Elsker forumet Marslykke 2016

  Ja, nyter at formen er på topp! Vet at det blir fort nok tungt og slitsomt :) Jeg er veldig innstilt på å prioritere meg selv, får ingenting igjen for å slite seg ut. Skal ha igjen energi til fødsel og barseltid også. Har ingen planer om å være utslitt når jeg går ut i permisjon.
   
 6. moonpie<3 Flørter med forumet

  Enig! Plutselig en dag så ble jeg vond og så utrolig sliten av å gjøre det samme som dagen før... merkelig :-/ er ikke interessert i å sykemelde meg, har det veldig fint på jobb og kommer til å bli sinnsyk hvis jeg skal være hjemme heller... jobber i butikk så det er heldigvis masse oppgaver som ikke sliter meg ut:)
   
 7. LilleMyyy Gift med forumet Marsboerne2017 Himmelbarn ❤ Aprilbarna19 ❤

  Jobber i butikk, men er desverre 100% sykemeldt :( sliter fortsatt med kvalme og lite energi. De siste ukene har jeg fått sterke kynnere, og må ta det med ro. Dagene blir laaaange..
   
 8. moonpie<3 Flørter med forumet

  Er kynnere sånn som menssmerter? Jeg ble sånn eytert å ha jobbet litt for hardt. Så ble magen helt hard?!
   
 9. Lillenurk93 Elsker forumet Marslykke 2016

  Jeg jobber som industrimekanikker, har en fysisk tung krevende jobb hvor jeg jobber med borrerør som blir brukt i nordsjøen. En del kjemikalier, magnetisme og støy som jeg må holde meg unna har fått tilrettelagt arbeid der. 100% i jobb enn så lenge, kjenner dagene blir tyngre og tyngre så kansje jeg må ut med en 50% sykemeld ned tiden! :)
   
 10. moonpie<3 Flørter med forumet

  Tøft;-)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Lego Forumet er livet Marslykke 2016

  Jobber fullt som lærer :) går ganske fint, men trappene er tyngre enn de var i våres :p
   
  • Liker Liker x 1
 12. Knøtt Gift med forumet Marslykke 2016 Novemberbarna 2021 Julibarna 2019

  Jeg jobber også som lærer! Jeg er 40% sykmeldt på grunn av lavt blodtrykk for tiden. Men målet er 100% igjen så fort blodtrykket har økt til det normale :)
   
 13. Frk.Rosa Forumet er livet

  Jobber 100 % som sykepleier i eldreomsorgen. Ikke hatt behov for tilrettelegging enda.. men kanskje etter hvert, er en del tungt arbeid. Håper bare jeg slipper sykemelding, da tror jeg det hadde blitt lange dager å gå hjemme..
   
 14. snart3gull2015 Glad i forumet Aprillykke 2016

  Jeg er lærer, jobber kun symbolske 20% nå. Er sykmeldt pga. ekstrem kvalme.
   
 15. Jente0709 Forumet er livet Marslykke 2016

  Jeg er hjemmeværende grunnet kronisk sykdom, så tar heldigvis dagene som jeg selv vil, i alle fall fra storesøster er levert på skolen og til hun skal hentes igjen.
   
 16. *Blåklokke* Glad i forumet Juli13-jentene

  Jobber 100 prosent i et bofellesskap for utviklingshemmede. Fysisk tung jobb, så må nok redusere stillingen litt etterhvert. Forrige svangerskap hadde jeg 40 prosent sykemelding fra uke 26 grunnet mye kynnere.
   
 17. Mamma_s Elsker forumet Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 VIP

  Jobber 100% som frisør :) Veldi tungt å stå/gå på betonggulv i 8 timer hver dag, men håper veldig at jeg klarer meg i 100% helt til permisjon :)
   
 18. moonpie<3 Flørter med forumet

  Off, det må bli tungt i ryggen kan jeg tenke:-( er det noe tilrettelegging som frisør? Du må jo liksom stå:-(
   
 19. LilleMyyy Gift med forumet Marsboerne2017 Himmelbarn ❤ Aprilbarna19 ❤

  Jeg opplever de sånn at magen strammer seg og blir veldig hard. Har de ganske så hyppig, så jeg fikk beskjed av legen om å ta det med ro.. Og jeg som hater å sitte stille..
   
 20. Fru utålmodig.. Flørter med forumet

  100% sykmeldt pga gjentatte blødninger :/ jobben virker heller ikke villig til mer tilrettelegging slik at jeg kan unngå tunge løft.. Så blir spennende og se hva legen min beslutter videre i svangerskapet! Jobber på sykehjem!
   

Del denne siden