Hva hatet du ved graviditeten? Og hva elsket du?

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Forumansvarlig Tamara, 25 Mar 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ikke i bruk Forumet er livet

  Å være gravid kan være helt fantastisk, eller forferdelig – alt avhengig av formen og hvor heldig/uheldig man er. For de fleste svinger det litt, og det er sider man nyter og sider man helst vil glemme. Hvilke er det for deg?
   
 2. Apekatter Elsker forumet

  Hatet graviditeten, elsker barnet som dukket opp på slutten
   
  • Enig Enig x 2
 3. Rybia Elsker forumet Marsipanene 2019

  Hatet kvalmen fra uke 7 til 17. Elsket bevegelsene fra babyen i magen.
   
 4. tulips Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Hatet at jeg ble et hormontroll!! Djevelen sjøl! Ellers taklet jeg alt det andre, som bekkenløsning, symfysevondt, halsbrann og kvalme. Elsket bevegelsene i magen, og det å vite at jeg skulle føde :)
   
 5. Cosacita Forumet er livet Augustbarna 2021

  Hatet bekkenløsning, kvalme og den ekstreme trøttheten. Elsket sparkene, alle tegnene på liv der inne, viten om å bli mamma (både første og andre gang) og det at jeg kunne overspise uten at jeg trengte å tenke på at magen stakk så mye ut da :p
   
 6. Bliss_nr2 Elsker forumet Sommerfuglene Høsthjerter 2017

  Elsket alt!
   
 7. Nanakorobi Yaoki Forumet er livet Junilykke2018 ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Hatet alt ved å være gravid begge gangene, spesielt sist gang. Fikk hyperemesis før jeg bikket 4 uker, barn kvalm og kastet opp og hadde null matlyst. Hadde lavt blodtrykk og høy puls, bekkenløsning, halsbrann, og fikk i tillegg en kraftig influensa, en forferdelig omgangssyke, og nyrestein. Sistnevnte førte til en ukes sykehusinnleggelse med morfin osv. sprøyta inn.

  I tillegg var det det psykiske ved et «usynlig handicap». Å være fanget hjemme i sofaen og kolleger som hinter til at de tror man er «sykemeldt» mens du sitter hjemme og gråter og føler at alle har glemt deg. Hormoner!!
   
 8. mammatil2prinsesser&3prinser Forumet er livet Novemberlykke 2018 September 2012 VIP Oktoberbarna 2021♡

  Hatet kvalmen, hatt hyperemesis med de 3 første til uke 20 med jentene, uke 12 med første gutten. Sistemann var jeg "kun" kvalm med til uke 17, men kastet kun opp 3 ganger.
  Elsket alle sparkene og bevegelsene fra den lille:Heartred
   
 9. Rimfrost92 Gift med forumet Septemberlykke 2015 Oktoberlykke 2019

  Er midt i det nå, akkurat nå så liker jeg ikke noe med graviditeten, har hypermesis så er for det meste sengeliggende, men jeg er veldig takknemlig for å bli mamma igjen, og babyen som kommer gjør alt verdt det :)
   
 10. Aaavinter Gift med forumet Oktoberfruene 2018

  Hatet virkelig den invalidiserende bekkenløsningen som startet i uke 8. I etterkant kan ikke jeg fatte at jeg klarte å komme meg igjennom med de smertene jeg hadde.

  Elsket egentlig resten av graviditeten, forventningene, den voksende magen, kjenne bevegelsene, jeg trivdes godt med kulemagen:Heartred
   
 11. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Jeg hater at jeg er så trøtt og sliten. Jeg hater at jeg har så vondt i korsryggen. Jeg hater at jeg er urolig for frøkna når jeg ikke kjenner liv. Hater at jeg konstant er svimmel og uvel.
  Jeg elsker å kjenne liv, til og med når det er ubehagelig. Jeg elsker å vise frem magen, er stolt av den.
   
 12. BlomsterEjlis Elsker forumet Marsipanene 2019 Junilykke 2020 ♡

  Hater det meste ved graviditeten. Bekkenløsning, kvalmen som aldri ga seg, vann i kroppen, trøtttheten. Men det å lage et barn og ha det inni seg og kjenne bevegelser syns jeg er helt fantastisk.
   
 13. Kakemonster88 Trives på forumet :) jentene i juni13 VIP Januar 2017

  Bekkenløsningen var grusom... Med eldste hadde jeg også en helt sinnssyk kløe på magen (stod mange dager/netter og gråt pga. både mage og bekken) :/

  Savner magen :)
   
 14. filifjonka Glad i forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Hatet kvalmen i starten og ikke kunne spise spekemat! Elsket hvor fantastisk jeg så ut og følte meg :D
   
 15. Klumpen2018 Elsker forumet Desemberlykke 2018 FebbisBebbis2021 ❄️

  Jeg hatet kvalmen og hvor sliten jeg var i starten. Halsbrannen mot slutten var også veldig kjip. Ellers elsket jeg å kjenne bevegelsene og å se magen vokse - jeg følte meg så fin!
   
 16. Turid-Laila Guest

  Hatet så å si alt, elsket at det ble en baby utav det.

  Hadde jeg ikke vært så ekstremt dårlig, hadde det nok vært bedre, men.. Jeg gikk begge svangerskap med konstant spye, migrene, depresjon, kvalme, bekkenløsning og full pakke helt til fødsel. Aldri vært så isolert og dårlig i hele mitt liv før. Bestevenn; toalett og mørkt soverom.
   
 17. Anlipa Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Septemberbarna 2019

  Er midt i det for tredje gang nå ( at jeg aldri lærer) hater å være sengeliggende pga hyperemesis, ligget siden starten av januar nå , hater obstipasjon og blodtrykksfall og halsbrann. Hater å være sykemeldt og ubrukelig .
  Elsker den voksende magen, spark fra den lille og fødsel :love017
   
 18. Occiput Forumet er livet Junilykke 2020 ♡ Januar 2017

  Hatet store deler av svangerskapet. Bekkenløsning fra uke 12/13, følte meg "ubrukelig" på jobb som ikke kunne gjøre vante arbeidsoppgaver (måtte ta hensyn til kjemikalier, røntgenstråling osv.), halsbrann, konstant press mot ribbeina den siste tiden, ingen gode sovestillinger, måtte nesten ligge for å spise fordi magen var i veien når jeg satt (ubehagelig).

  Eneste jeg savner er å kjenne bevegelsene til et liv inni meg. Og jeg har aldri følt meg så fin i tettsittende klær, som med gravidmagen ;)
   
 19. Minimeg Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Januarlykke 2019

  Jeg elsket å gå gravid første gang. Med nr to ble jeg fort lei og det var tungt å skulle ta seg av en 2 åring i tillegg.. og ikke minst hatet jeg å være gravid på vinteren og ha på så mye klær..
   
 20. Fruen1990 Flørter med forumet

  Jeg elsker spenningen med å kjenne de første sparkene, ultralyd, når fødselen skjer osv. Ellers hater jeg absolutt alt det andre. Kvalmen, smerter i bekkem og rygg, følelsen av å gå med en trestamme i magen... jeg kan nevne i fleng. o_Oo_O
   

Del denne siden