Hva gjør man da?

En tråd i 'Sykdom' startet av Veslejenta88, 24 Apr 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mama Bear Forumet er livet Maiblomstene 2016 Julibarna2014

  Ja, vi må innom lege først. Men fastlegen sender alltid videre dersom han ikke har mulighet for å "fikse" det. Og dette høres jo veldig vondt ut.
   
 2. Nøstet Lesehest. :-) VIP

  Du kan skrive opp når på dagen du ringte, så kan de finne ut hvem som var på vakt da. Lykke til med klage, og god bedring til sønnen!
   
  • Liker Liker x 1
 3. Mama Bear Forumet er livet Maiblomstene 2016 Julibarna2014

  Bra det ordner seg, masse lykke til! ❤️
   
 4. Lilth Elsker forumet Junilykke 2022 Himmelbarn Assistert-jentene

  Så godt å se at det ordner seg :Heartred
  Som flere skriver er det viktig at barnehagen tar ansvar og skriver skademelding. Barnet ditt er forsikret av barnehagen den tiden han er der. Hvis ingen skjønner hvordan han har slått seg og han har så vondt så ville jeg krevd bedre rutiner.
  Forsikringen skal dekke behandling, spesielt hvis dette er noe som får konsekvenser for sønnen din så er det viktig at dere har skademeldingskjema.

  Hvis ingen vet hvordan det har skjedd så får de skrive det, men det gir jo en risiko for tilsyn i rutiner og bemanning.. Ikke ditt problem :)
   
 5. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ja enig i alt. Men vanskelig å få dem til å forstå det. De er litt på at det ikke skjedde der også siden han ikke grein så fælt og at han ikke hadde noen tydelig fall eller skriking ute. Men jeg veit at mine barn skjuler sånt for de i bhg. Det har jeg også sagt flere ganger. De begge har kommet hjem med skader som ingen har sett og de har heller ikke sagt ifra. Men skaden skjedde i bhg. Han var helt rolig hjemme her resten av den dagen og ville bare kose siden han hadde vondt. Dagen etter så var det ordentlig kul på kragebeinet. Den kulen er der enda. Han har såpass vondt at han sliter med p holde seg våken om dagen, det vil for han si at han ikke sover ordentlig om natta pga smertene og blør ekstra sliten pga smerter på dagen. Men han klager ikke så er vanskelig å få folk til å tru på oss. Han er fortsatt veldig aktiv sier de, men sist jeg sjekket så satt ikke kragebeinet i sammenheng med beina.
   
 6. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ang resten av hva som har skjedd i bhg og hvordan de oppfører seg ovenfor oss, så er jeg rådløs. Jeg har bare lyst til å grine. De snakker imot deg selv og jeg sitter med en skadet sønn og ingen skademelding en gang. De har heller ikke beklaget ordentlig men bare prøver å finne ut når det skjedde. Jeg driter i når det skjedde mellom 09-15, jeg bryr meg bare om at det skjedde min sønn/ deres hoggestabbe( vår følelse innimellom og sett hendelser). Må vi klage til kommunen? Føler oss litt misstrudd av både bhg og helsevesenet i dette fordi min sønn ikke klager nok. Stakar sovnet plutselig kl 17.30 selv om han har slappet av i hele dag, han surver mye og er veldig mamma dalt( egentlig pappa dalt). Jeg er desverre gravid ved siden av så er søvnløs og på gråten hele tiden pga dette. Nå sitter jeg i senga fordi jeg ikke tør å flytte på han siden det ser ut som han sover godt.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Syn=) 22/10-13<3 Oktobermirakler 2013 Novemberlykke 2015 VIP

  Huff stakkars gutt. Så dårlig . Vil bare si masse lykke til og god bedring ❤️:)
   
 8. Mor2barn Forumet er livet Sommerfuglene

  Eg hadde dratt rett til legavakten men om dykk bur på mindre plass, har dykk ikkje det? Eg er i Bergen og der me stor legevakt.
   
 9. Kobberfruen Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Forferdelig opplegg dere har havnet i. Håper sønnen din får smertestillende av dere da? Lykke til på røntgen.
   
 10. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Var på røntgen i dag. Kragebeinet er knekt. Men var ett rent brudd som hadde begynt å gro riktig. Den kulen han har fått kan bli borte men den kan også bli der. Han er godkjent for bhg og kommer til å dra dit hver fredag fremover uansett fordi da er de å besøker storebarn avdelingen han begynner på til høsten. Utenom det andre jeg ikke. Blir en test i morgen. Jeg veit at han er sliten og trøtt om dagen, så jeg skal gi de beskjed om at de må ringe så fort han viser ett lite tegn på noe av det. Hvis de ikke ringer i løpet av dagen så må vi vurdere om det er trygt.
   
 11. Kitty2019 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 2021 Novemberbarna 19 ♡Julekulene 2021♡ Julegavene 2019

  Klemmer Lever en skriftlig klage på barnehagen til kommunen. Da må de svare på kritikken og den manglende skademeldingen.

  Skjønner godt at du føler det er utrygt i barnehagen, det skal jo ikke være slik.
   
 12. Kengu Forumet er livet VIP

  Kulene forsvinner som regel fikk vi beskjed om da min brakk kragebeinet
  Den var vel her ett par år flr den ble bortr
   
 13. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ok. Vi fikk beskjed om at den enten ble borte etterhvert eller at den ble permanent.
   
 14. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ja har mange tanker og en veldig sint familie akkurat nå. Skal bruke helgen på å roe meg ned og finne ut hva vi gjør. Men tar imot tips i mellomtiden.
   
 15. Nordlys2018 Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  For en fæl følelse det må være å egentlig ikke stole på barnehagen. Bedre med en klage for mye enn en for lite, så kanskje de skjerper seg!!! Stor klem <3
   
 16. Mor2barn Forumet er livet Sommerfuglene

  Mistenkte det var skaden. Det er vanlig at barna oppføre seg motsatt av normalen ved smerter ol. Her hadde eg bedt om møte med bhg og gitt klar beskjed til legen om at slik oppførsel frå sekretærer ikkje er greit.
   
 17. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ja men pedagogene mener noe annet. De mener han burde skriki mer hvis han hadde skadet deg ordentlig. Men nå sa de det i går og ikke sagt noe etter at jeg fortalte at det var knekt. Men sykehuset sa at reaksjonen hans var normal.
   
 18. Mor2barn Forumet er livet Sommerfuglene

  Det er pisspreik. Ikkje alle barn gjør det. Du får sei bullshit til bhg frå meg :laughing002
   
 19. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Har du ikke mulighet til å bytte bhg? Mulig du har skrevet det før uten at jeg har fått det med meg. Denne bhg virker ikke trygg.
   
  • Enig Enig x 1
 20. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Hehe. Ja mannen er med på hvert møte og da skal vi ta opp dette så de får høre det fra han også. Vår sønn skjuler smertene og jeg har problemer med å se det hver gang.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden