Hva gjør dere sammen med barna?

En tråd i 'Februar 2020' startet av Bruspulver, 29 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bruspulver Forelsket i forumet

  Når snart 1 åringen din er våken. Har dere noen aktiviteter dere gjør?
  Jeg hadde jo planer om å dra på besøk til venner medvsrn, biblioteket, svømmehallen. Ingenting av det er mulig nå. Har trillet noe tur, som ungen stort sett er fornøyd med. Men enkelte dager er det veldig kaldt, så vil ikke ha henne så lenge ute av gangen.

  Jeg er fortsatt hjemme og kjenner at jeg kjeder meg og ungen er tidvis sutrete og slitsom.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Sommarfugl Forelsket i forumet Januarlykke 2020

  Kjenner meg igjen, tidvis ganske trist og frustrert over aktivitetene eg hadde gleda meg til, men som ikkje lar seg gjennomføre.

  Men vi må jo bare gjere det beste utav situasjonen; vi går glipp av babysang - men synger masse heime. Det er kjempestas, på tross av mors manglende sangstemme. Spesielt sanger med bevegelser til.
  Barselgruppe og trilleturer med den, har blitt til trilletur aleine, og kjenner omtrent ingen andre med baby på samme alder. Prøver å komme oss ut minst ein trilletur for dagen.
  Når det er fint vær pleier vi leike litt ute, orker ikkje i regnvær enda.. Akebrett er gøy! Og å krabbe rundt i snøen. Og huske. Ball, bøtte og spade er populære leikar, vi treng ikkje sandkasse!
  Babysvømming vart det ikkje, men koselige badstunder heime i badestampen lager vi oss.
  Vi har prøvd å male og tegne, det var spennende å sjå fargene som kom utover papiret men mest opptatt av å smake - så tenker vi venter litt før neste gang vi maler i alle fall.. :bag:
  For tiden er det gøy å bygge med klosser, mor bygger, barn river! Og å trille ball, eller leker med hjul på.
  Vi får ikkje gått på biblioteket, men leser bøker heime, det er populært hos liten og stor! Bare synd liten har et par favoritter og stor liker å lese forskjellige..

  Ellers blir det jo til at liten må henge med på det som skjer av middagslaging, tømme oppvaskmaskin, henge opp/brette klær, støvsuge osv. Men prøver å få tid til gøye aktiviteter innimellom det som må gjøres.
  Og når mor trenger ein varm kopp kaffi så funker ein episode av minibarna eller poppeloppane på tv godt som gull! :oops:
   
 3. inux Forelsket i forumet


  Synger sanger, både med og uten bevegelser og for eksempel med rytmeegg/maraccas, har sangkort som jeg bruker innimellom også
  Leser bøker
  Fikk treklosser i bursdagsgave, og det er veldig gøy og stable de og rive ned.
  Trille ball

  Blir jo ikke så lenge av gangen og er ofte fornøyd med å krype rundt. Hender vi setter på en episode med minibarna på nrk super når middagen skal lages. Storesøster er også god underholdning. :)
   
 4. Bruspulver Forelsket i forumet

  Vi synger, danser, leser bøker og koser oss altså skulle bare hatt en aktivitet. Men nå smelter snøen, så vi skal grave frem lekeplassen. Blir flere steder å dra til ute, nå som det blir vår. ✌
   
 5. OdaL Første møte med forumet


  Vi maler med yoghurt blandet med konditorfarge - superpopulært, og ikke helt krise om noe skulle havne i munnen
   
  • Vinner Vinner x 1

Del denne siden