Kalkunen er tatt ut til tining!
Vi skal ha folk til middag på nyttårsaften og i år skal jeg lage kalkun for første gang.
Den lager seg jo selv, så det er jo greit nok. (Ja, jeg skal huske å helle sjyen over den mens den stekes[;)])
Men så kommer stuffingen da.. Jeg har lyst å lage noe som både mannen og jeg liker og det innebærer ikke:
* Rosiner
* Svisker
* Eple
* Nøtter
* Appelsiner
* Lever og annen innmat
Er det noen som har noen forslag til meg? Har prøvd å google, men det kommer jo opp så himla mye og så er det så mye som inneholder de tingene vi ikke liker, he he!!
Og jeg setter også veldig stor pris på hjelp til tilbehør! [:)]
Tenkte jeg i alle fall skulle ha smørdampede rosenkål og brokkoli. Det er det eneste jeg har skrevet på lista mi[8D]
Så... Takk for alle forslag som eventuelt måtte komme! [:)]
Vi skal ha folk til middag på nyttårsaften og i år skal jeg lage kalkun for første gang.
Den lager seg jo selv, så det er jo greit nok. (Ja, jeg skal huske å helle sjyen over den mens den stekes[;)])
Men så kommer stuffingen da.. Jeg har lyst å lage noe som både mannen og jeg liker og det innebærer ikke:
* Rosiner
* Svisker
* Eple
* Nøtter
* Appelsiner
* Lever og annen innmat
Er det noen som har noen forslag til meg? Har prøvd å google, men det kommer jo opp så himla mye og så er det så mye som inneholder de tingene vi ikke liker, he he!!
Og jeg setter også veldig stor pris på hjelp til tilbehør! [:)]
Tenkte jeg i alle fall skulle ha smørdampede rosenkål og brokkoli. Det er det eneste jeg har skrevet på lista mi[8D]
Så... Takk for alle forslag som eventuelt måtte komme! [:)]