tråden forsvinner sikkert fort, men får ikke svar inne på matforumet..
jeg lagde smørkrem for første gang i dag, brukte 150g smør og 150g melis.. enkelt...
greide å lage noen roser før hele greia bare smelta, rant utover og blanda seg sammen så rosa så ut som en rosa klump[:-]
skjønner jo at smør smelter når det er varmt, men er ikke så varmt her, og jeg kan jo ikke stå i kjøleskapet å lage kake heller![8D]
er det noen som aner hva jeg gjør galt, eller noen som har en bedre oppskrift?
jeg lagde smørkrem for første gang i dag, brukte 150g smør og 150g melis.. enkelt...
greide å lage noen roser før hele greia bare smelta, rant utover og blanda seg sammen så rosa så ut som en rosa klump[:-]
skjønner jo at smør smelter når det er varmt, men er ikke så varmt her, og jeg kan jo ikke stå i kjøleskapet å lage kake heller![8D]
er det noen som aner hva jeg gjør galt, eller noen som har en bedre oppskrift?