Hva bruker du under sukkerpasta?

  • Trådstarter Trådstarter Snorkfrøken
  • Opprettet Opprettet
S

Snorkfrøken

Guest
Jeg skal lage sjokolade kake, trekke den med sukkerpasta. Er så lei smørkrem. Har du forslag til noe annet godt?
 
Om du ikke skal ha lys sukkerpasta, kan du jo bruke sjokkisglasur.. Men lyser litt gjennom om du har hvitt trekk. Vaniljekrem er også godt til sjokoladekake.
 
Skal ha hvitt trekk :)
Hvordan blir det med vaniljekrem under der da? Stivner det da?
 
Du må ha hjemmelaget, fast vaniljekrem. Piano fra boks funker ikke;-)
 
Har brukt f.eks. vanilla icing, amerikansk smørkrem (oppskrifter på begge på kakefesten.com) eller annen smørkrem. Blir noe søtt da;)

Edit: Har bare et tynt lag!
 
Sjokolade og vanilje er jo godt da:-)

Sent from my GT-P7310 using BV Forum
 
Back
Topp