Holdbarhet på tint mat

Håper_på

Glad i forumet
Augustmødrene 2014
Hadde en diskusjon med mor om holdbarhet på mat som har vært fryst, iforhold til at vi skal på en hytte uten fryser og skal ha med noe fryst mat. Ønsker ikke å ta noe sjanser nå som jeg er gravid + at 1,5 åringen skal spise det.

KJøttdeig- hvor lenge holder det i kjøleskap etter at det er tint (når man fryser det ned med 5 dager igjen av holdbarheten)

Fisk vakumpakket - hvor lenge holder det i kjøleskap etter at det er tint (når man fryser det ned med 4 dager igjen av holdbarheten)

Prøvde å finne ut på nett, men var så mye forskjellige svar, så prøver her :)

Takk for hjelp
 
Ville brukt det kjapt etter tining, senest dagen etter gjerne. Tin det iallefall sakte i kjøleskap, og legg all frysematen tett innpakket så tar det gjerne en dag eller to før det er tint.
Har dere mulighet til å få tak i en isoporeske og tørris? Eller få tatt med mat som ikke har vært fryst?
 
Fryst kjøttdeig innenfor datoen lar jeg stå max 2-3 dager i kjøla etter tining :) den rekker jo ikke å bli dårlig på 1 dag siden den er fryst så mange dager før utløpsdato :) fisk er jeg usikker på..
 
Back
Topp