Hodet ned når? :)

En tråd i 'Mai 2012' startet av seb89, 17 Mar 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. seb89 Blir kjent med forumet

  Jeg lurer på når det er "vanlig" at babyen legger seg med hodet ned? Har hørt det kan skje tidligere hos førstegangs. Mange rare ting man lurer på når man er gravid for første gang :)
   
 2. Muffin Forelsket i forumet

  Jeg er i slutten av uke 33 og min ligger fortsatt med rompa ned. Håper hun snur seg snart :)
   
 3. LadyOnHeels Elsker forumet

  er vel ingenting som er "vanlig" egentlig, det kan skje tidlig og det kan skje når fødselen er i gang ;) her ligger hun med rompen ned så satser og håper på at hun tar til fornuften om noen uker.. nathaniel la seg aldri helt ned så det finnes jo de også som bare ikke vil ut den veien ;p 
   
 4. Hestejenta Forumet er livet

  Hvis du leser "Uke for uke" så er det ikke nevnt noe om det før i uke 38, da står det: Hodet ligger som regel ned og er gjerne festet i bekkenet. Det er så trangt i livmoren nå at armer og bein er trukket nært opp til kroppen.

  Her turnes det fortsatt rundt i hvertfall. :-)
   
 5. Mailykke2 Forelsket i forumet

  Vår tuppe lå med hodet ned i uke 30, det er nå to uker siden og håper hun gjør det enda. Jeg er førstegangs om det kan ha noe å si..
   
 6. Foxy84 Gift med forumet

  jeg var hos jordmor denne uka(32) og da hadde han snudd seg:)
   
 7. Ket Forelsket i forumet

  Her har hodet lagt ned siden uke 26, enda det er nr. to...
   
 8. Moira Glad i forumet

  Her ligger hun med hodet ned, og har gjort det siden uke 30 ca.
  Har ei venninne som fødte en STOR gutt (husker ikke nøyaktig, men nesten 4500gram) og hun selv er bittelita (sånn type 150). Han snudde seg fra sete leie i uke 40 (hun gikk en uke over tiden)til hodeleie, og ble født på vanlig vis =)

  Sååå tror ikke det er noen "regel" på dette altså.. Min første festet seg i uke 32/33 - mens de 3 som har kommet etterpå har ikke festet seg før etter fødselen, og lillemor har nok heller ikke festet seg enda =)
   
 9. Ida82 Forumet er livet

  Her så har ho ligget med hodet ned lenge. Er til ul 1-2 ganger i mnd, og hver gang ligger ho med hodet ned.
   
 10. Tobittesmå :) Elsker forumet

  Her har de faktisk ligget med hodet ned siden uke 24. De har kunnet snu seg fram til nå da, men jordmor mente at nå er det nok ikke plass til det lengre.
   
 11. June anette Betatt av forumet

  Den lille mystiske i min mage ligger med hode ned. var hos jordmor for 2 uker siden ca. da var jeg 28 uker på vei å da lå den allerede me hode ned.. men den lå langt opp. håper virkelig ikke den har tenkt å snu seg :p men jordmor sa at det trodde hun ikke den kom til å gjøre :)
   

Del denne siden