Hjemmelaget sylte/kjøttrull ok?

Ellyfant

Betatt av forumet
Kom til å tenke på dette med kjøttpålegg.. det bør jo helst være nyåpnet og godt innenfor holdbarhetsdato når man spiser det. Hvordan er det da med hjemmelaget sylte og kjøttrull/ribberull til jul? Noen som vet? Det er jo sååå godt :-)
 
Kom til å tenke på dette med kjøttpålegg.. det bør jo helst være nyåpnet og godt innenfor holdbarhetsdato når man spiser det. Hvordan er det da med hjemmelaget sylte og kjøttrull/ribberull til jul? Noen som vet? Det er jo sååå godt :-)
Ånei, det har jeg ikke tenkt på! Har tilogmed laget lammerull selv for første gang i år :eek:
 
Vi får håpe det ikke er noen fare! Da blir jeg skuffet i såfall. Ekstra kjedelig når man har lagt tid og arbeid i det og laget selv, så får satse på at det går greit ;-) Skal spørre legen for sikkerhetsskyld når jeg skal på kontroll :-)
 
Vi får håpe det ikke er noen fare! Da blir jeg skuffet i såfall. Ekstra kjedelig når man har lagt tid og arbeid i det og laget selv, så får satse på at det går greit ;-) Skal spørre legen for sikkerhetsskyld når jeg skal på kontroll :-)
Jepp. Den er ikke ferdig før om en ukes tid, så jeg rekker å undersøke i hvertfall :) Sier du ifra hva slags svar du får? :)
 
Hei. Kjøttrull veit jeg ikke noe om. Aner ikke hva den inneholder eller hvordan den er tilberedt. Sylte derimot vet jeg at er varmebehandlet og trygt. Vi fryser halve sylter etter at vi har laget de, og tar de opp fra fryseren (en og en) når det nærmer seg jul. Jeg antar da at det er som med annet kjøttpålegg, at man bør spise det ferskest mulig. Det er ikke noe problem med sylte her i huset i hvert fall, den forsvinner før jeg får sukk for meg. :D
 
Hei. Kjøttrull veit jeg ikke noe om. Aner ikke hva den inneholder eller hvordan den er tilberedt. Sylte derimot vet jeg at er varmebehandlet og trygt. Vi fryser halve sylter etter at vi har laget de, og tar de opp fra fryseren (en og en) når det nærmer seg jul. Jeg antar da at det er som med annet kjøttpålegg, at man bør spise det ferskest mulig. Det er ikke noe problem med sylte her i huset i hvert fall, den forsvinner før jeg får sukk for meg. :D
Så flott! Det tilberedes nesten likt, bare litt forskjellig kjøtt og krydder, så da burde det gå fint. Eneste er at jeg hadde bittelitt salpetersyre i, men det var minimale mengder..
 
Jeg spurte jordmor om jeg kunne spise sylte. Hun sa at det kunne jeg helt fint spise, så jeg har spist altfor mye av det de siste ukene :D
 
Back
Topp