Hjemmelaget mos

Håpefull93

Betatt av forumet
Hei. Jeg lager smaksprøver og sånt selv til min gutt på 5 mnd. Og nå tenkte jeg at jeg skulle lage gulrotmos som jeg skal fryse ned i porsjoner. Når man skal lage sånne type moser som gulrot og søtpotet så anbefales det jo at man har i litt olje. Det jeg lurer på er om man skal ha i oljen mens man lager mosen, (altså før man fryser det) eller om man skal ta i bittelitt for hver porsjon man tar opp og tilbereder:shy: noen som vet?
 
Har ikke hatt opp i olje selv, men vil tro det er før når man tilbereder det. Altså før man fryser det ned (?)
Vil tro det står i oppskriften dersom man skal tilsette det etter opptining. Slik man også skal med morsmelk. Men olje vil jeg tro kan blandes i først.
 
Har ikke hatt opp i olje selv, men vil tro det er før når man tilbereder det. Altså før man fryser det ned (?)
Vil tro det står i oppskriften dersom man skal tilsette det etter opptining. Slik man også skal med morsmelk. Men olje vil jeg tro kan blandes i først.
OK, takk for svar :)
 
Hei. Jeg lager smaksprøver og sånt selv til min gutt på 5 mnd. Og nå tenkte jeg at jeg skulle lage gulrotmos som jeg skal fryse ned i porsjoner. Når man skal lage sånne type moser som gulrot og søtpotet så anbefales det jo at man har i litt olje. Det jeg lurer på er om man skal ha i oljen mens man lager mosen, (altså før man fryser det) eller om man skal ta i bittelitt for hver porsjon man tar opp og tilbereder:shy: noen som vet?

Jeg har i litt olje når jeg moser ed stavmikser, også fryser jeg ned :)
 
Back
Topp