Hjemmelaget jordbærsyltetøy

*josefine*

Elsker forumet
Hvilket synes du er best, rørt eller kokt? Jeg har ikke smakt kokt, såvidt jeg vet. Men rørt jordbærsyltetøy er kjempegodt :-) synes jeg ivertfall.
 
Jeg foretrekker rørt
 
Er det noen som koker jordbær da? Smaken blir jo helt annerledes. Samme med blåbær. Nei her røres det med Certo og fryses ned :)
 
Det er noen, ja. Jeg har en kollega som sier kokt et best. Alle andre jeg kjenner foretrekker rørt
 
Rørt:)
Lagde 10 liter syltetøy i går. Kun jordbær, sukker og noen dråper sitron. Det enkle er det beste:)
 
Rørt er best. Helt klart
Ja meg jeg har altså certo eller tilsvarende i tillegg. Liker det litt tykkere.

Jeg koker gele av rips, den har jeg atamon i, for å bedre holdbarheten.
 
Back
Topp