Jeg tenkte jeg skulle lage hjemmelaget eplemos til snuppa og da trenger jeg litt hjelp fra dere som har gjort dette før [:)]
For det første: Hvor lenge skal man koke eplene?
Har det noe å si om man bruker grønne eller røde epler?
Hva blander dere eplene med? Vann, mm, mme?
Dere som fryser ned maten i isterningposer, hvordan i alle dager får dere maten inni der? [8D]
Jeg har noen avent-begre jeg skal bruke etterhvert, men nå spiser hun jo så pass lite i gangen at jeg syns det blir litt for store porsjoner foreløpig. Går det greit å bare fryse mosen i vanlige fryseposer og så ha en ekstra pose utenpå? Blir vel litt det samme prinsippet som isterningsposer?
Da håper jeg det er noen flinkiser der ute som kan hjelpe meg! [:D]






For det første: Hvor lenge skal man koke eplene?
Har det noe å si om man bruker grønne eller røde epler?
Hva blander dere eplene med? Vann, mm, mme?
Dere som fryser ned maten i isterningposer, hvordan i alle dager får dere maten inni der? [8D]
Jeg har noen avent-begre jeg skal bruke etterhvert, men nå spiser hun jo så pass lite i gangen at jeg syns det blir litt for store porsjoner foreløpig. Går det greit å bare fryse mosen i vanlige fryseposer og så ha en ekstra pose utenpå? Blir vel litt det samme prinsippet som isterningsposer?
Da håper jeg det er noen flinkiser der ute som kan hjelpe meg! [:D]





