Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vil bare nevne at avokado er noe av det beste jeg vet siden det var noen her som ikke liker det Pleide å få av mamma da jeg var liten, spiste med skje rett fra skallet. Gjerne med litt salt på Nam nam!
Sære unger vi har da
Skal sies at han spiser som regrl ALT han får i kjeften
Men ikke dette. Kan jo være konsistensen som gjør det og.
Hehe, bare jeg som har en container unge eller :s
Han sluker alt han får, avokado er noe av det beste han får
Fisk og grønnsaker! Ble kjempegodt, men kunne nok hatt mer fisk oppi.
Brukte 3 poteter, 2 søtpotet, 2 gulrøtter, 3 torskefileter, kokevannet til grønnsakene (bare noe), en god klunk med olivenolje og persille.
Hehe, bare jeg som har en container unge eller :s
Han sluker alt han får, avokado er noe av det beste han får
Her også sluker hun alt! Til og med sitron heheSnuppa er også sånn! Ikke skeptisk til noe... i dag ga jeg henne brødskive med leverpostei (andre gang hun smaker)... og hun sluker det
Snuppa er også sånn! Ikke skeptisk til noe... i dag ga jeg henne brødskive med leverpostei (andre gang hun smaker)... og hun sluker det
Her også sluker hun alt! Til og med sitron hehe
Så herlig med matglade babyer
Felix sluker alt han får, flaske med melk er ikke så poppis lengre
Hehehe så morsomt er jo bra de ikke er kresne ihvertfallHehe, slik er 2 åringen vår også
Men han er helt ekstrem -plukker ut grønnsakene først når vi har middag, og han liker alt -absolutt alt! Tran, oliven, løk, paprika, brokkoli, rødbetet ++ en noe av favorittene ;p
Vis vedlegget 83874
Hjemmelaga polarbrød til både små og store!
Oppskrift?
til ca. 24 polarbrød trenger du omtrent:
• 150 g havregryn, finmalt (eller havremel -det brukte jeg)
• 500 g fullkornshvetemel (eller annet finmalt grovt mel)
• ca. 300 g siktet hvetemel
• ca. 15 g fersk gjær eller 1/2 pose tørrgjær
• 1 ts sukker
• ca. 1 ts salt
• 4 1/2 dl melk
• 2 dl vann
• 1 dl solsikkeolje eller annen nøytral matolje
Mal havregrynene i en EkstraChef til de er ganske finmalt. Ha alt det tørre i bakebollen sammen med gjæren. Tilsett melk, vann (ca. 25 grader) og solsikkeolje, og kjør det på lav hastighet i kjøkkenmaskinen til alt er godt blandet. Kjør det deretter på middels hastighet, totalt i ca. 10 minutter. Deigen skal nå være smidig og ikke for kompakt. Sett deigen til heving på et lunt sted i ca. 1 time.
Ha deigen på bakebordet og del den i to like store emner. Del hvert av emnene i ca. 12 jevnstore biter og trill til boller. Kjevle bollene ut til de er ca 1/2 cm – og 10-11 cm i diameter. Legg brødene på silikon stekebrett. Prikk brødene med spisepinner eller lignende, og la dem etterheve i 10-15 minutter. Stekes midt i ovnen ved 225 grader (over- og undervarme) i 9-10 minutter, eller til brødene er gyldne under og ellers er gjennomstekte. Avkjøles på rist og under et klede, slik at de holder seg myke.
Når brødene er helt avkjølt bør de pakkes i Coolsmart og legges i fryseren. Ta opp ønsket antall brød og la dem tine i romtemperatur (tiner på ca 30 minutter) eller i kjøleskapet (over natten, hvis du skal ha dem tidlig på morgenen). Ønsker du lunkne polarbrød kan du varme dem ved ca. 175 grader varmluft, i 3-4 minutter.
Kva er så smart med coolsmart?
Takk for oppskrift må prøve disse uttil ca. 24 polarbrød trenger du omtrent:
• 150 g havregryn, finmalt (eller havremel -det brukte jeg)
• 500 g fullkornshvetemel (eller annet finmalt grovt mel)
• ca. 300 g siktet hvetemel
• ca. 15 g fersk gjær eller 1/2 pose tørrgjær
• 1 ts sukker
• ca. 1 ts salt
• 4 1/2 dl melk
• 2 dl vann
• 1 dl solsikkeolje eller annen nøytral matolje
Mal havregrynene i en EkstraChef til de er ganske finmalt. Ha alt det tørre i bakebollen sammen med gjæren. Tilsett melk, vann (ca. 25 grader) og solsikkeolje, og kjør det på lav hastighet i kjøkkenmaskinen til alt er godt blandet. Kjør det deretter på middels hastighet, totalt i ca. 10 minutter. Deigen skal nå være smidig og ikke for kompakt. Sett deigen til heving på et lunt sted i ca. 1 time.
Ha deigen på bakebordet og del den i to like store emner. Del hvert av emnene i ca. 12 jevnstore biter og trill til boller. Kjevle bollene ut til de er ca 1/2 cm – og 10-11 cm i diameter. Legg brødene på silikon stekebrett. Prikk brødene med spisepinner eller lignende, og la dem etterheve i 10-15 minutter. Stekes midt i ovnen ved 225 grader (over- og undervarme) i 9-10 minutter, eller til brødene er gyldne under og ellers er gjennomstekte. Avkjøles på rist og under et klede, slik at de holder seg myke.
Når brødene er helt avkjølt bør de pakkes i Coolsmart og legges i fryseren. Ta opp ønsket antall brød og la dem tine i romtemperatur (tiner på ca 30 minutter) eller i kjøleskapet (over natten, hvis du skal ha dem tidlig på morgenen). Ønsker du lunkne polarbrød kan du varme dem ved ca. 175 grader varmluft, i 3-4 minutter.