Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
i kveld må en deig settes på heving.Bare tar det jeg har og slenger sammen noe egentlig. Men liker best med litt tørka urter og frø i deigen.
Unngår rugmel når jeg baker, syntes ikke det smaker noe godt.

Det faste når jeg baker brød er 4 dl veske per brød. Tar du det som utgangspunkt så kommer du langtImponert«ta det jeg har» trikset klarer jeg p få til å funke i vanlig matlaging men når det kommer til baking må jeg ha fastere kjøreregler
![]()
Det faste når jeg baker brød er 4 dl veske per brød. Tar du det som utgangspunkt så kommer du langt
Hva har du i skapet da?
Uansett hvilke brød du lager vil jeg anbefale langtidsheving. Da får smaken i mel og evt frø tid til å utvikle seg. Smaker så mye bedre.
JaTeller kaldheving som langtidsheving?