Har en liten elgstek jeg skulle langsteke i dag til middag med svigers i ettermiddag, har surfet på nett og funnet oppskrift for langsteking med 70 grader i stekepose over mange timer.. Men ser jo nå at ovnen min ikke klarer å holde temperaturen og det er jo kjempeviktig for å få et godt resultat!!
SÅ, hva gjør jeg nå? Steika er bare rundt 6-700 gram så føler lite for å steke den hardt og gæli i ovnen.. Har lest om braisering der man bruner steika på forhånd og så har den i jerngryte med litt vann/kraft/vin i og lar den stå på 175 grader i ovnen over lengre tid.. Noen som har prøvd dette eller har andre tips??? Hjeeeelp - NÅ! Steika ligger romtemperert på benken klar til bruning...... Svigers kommer til middag kl 15.30........
SÅ, hva gjør jeg nå? Steika er bare rundt 6-700 gram så føler lite for å steke den hardt og gæli i ovnen.. Har lest om braisering der man bruner steika på forhånd og så har den i jerngryte med litt vann/kraft/vin i og lar den stå på 175 grader i ovnen over lengre tid.. Noen som har prøvd dette eller har andre tips??? Hjeeeelp - NÅ! Steika ligger romtemperert på benken klar til bruning...... Svigers kommer til middag kl 15.30........