Camilla87
Betatt av forumet
Hei alle bakeglade damer!
Jeg står midt i kakebaking og skal bruke en glasuroppskrift jeg aldri har brukt før. Er heller ikke så dreven med glasur i utgangspunktet :/
Jeg bruker denne oppskriften :
200g smeltet smør
1 liten kopp sterk kaffe
2 ts vaniljesukker
1 pakke melis
6 ss oboypulver
MEN den blir så flytende!? Enda jeg har hatt enda mer melis... Noen som vet hvor flytende/fast den skal/bør være? :S Nå er den så flytende at den kan bare helles over kaka lissom...
Jeg står midt i kakebaking og skal bruke en glasuroppskrift jeg aldri har brukt før. Er heller ikke så dreven med glasur i utgangspunktet :/
Jeg bruker denne oppskriften :
200g smeltet smør
1 liten kopp sterk kaffe
2 ts vaniljesukker
1 pakke melis
6 ss oboypulver
MEN den blir så flytende!? Enda jeg har hatt enda mer melis... Noen som vet hvor flytende/fast den skal/bør være? :S Nå er den så flytende at den kan bare helles over kaka lissom...